2012-09-30 19:13:06
Φωτογραφία για Χωρίς  Ακόστα στους Ζωσιμάδες
Χωρίς τον Νόε Ακόστα, ο οποίος είναι ακόμη ανέτοιμος μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, θα παραταχθεί ο Λεβαδειακός στο αυριανό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την αποστολή θα αποτελέσουν οι: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Κοτίτσας, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Ναπολεόνι, Μαχαίρας, Ροζέριο, Μίλιεβιτς, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Ζαουί. Τέλος, όσον αφορά το πρόγραμμα, ο Παράσχος δούλεψε στην επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας στις στημένες φάσεις.

 

Στο άλλο «στρατόπεδο» ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει δύο σημαντικές απουσίες.

Πρόκειται για τους Ντε Βινσέντι και Τζημόπουλο, με τον Αργεντινό να έχει υποστεί διάστρεμμα στη χθεσινή προπόνηση και τον Τζημόπουλο να αποκλείεται λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί. Μετά το πέρας της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε τους: Φεγκρούς, Ταμπάση, Ίλιτς, Βίλα, Τοπούζη, Γεωργίου, Νικλητσιώτη, Τζάνη, Κοροβέση, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλά, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ, Οικονόμου, Κολοβέτσιο, Πάντο, Ντάσιο, Αυγενικού.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ