2012-10-04 08:40:10
Φωτογραφία για «Συγχαρητήρια για το πάθος και την προσπάθεια»
Η τρίωρη πτήση που μετέφερε τον Ολυμπιακό στην Αθήνα είχε και πάλι στο επίκεντρό της τον πιλότο της που μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για την ομάδα.

Ο Ζήσης Πεχλιβανούδης ήταν ο άνθρωπος που πήγε τους Πειραιώτες στο Λονδίνο. Μοιραία ήθελε όσο και οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση του Ολυμπιακού να ερχόταν κάτι το θετικό από αυτήν την εκτός έδρας αναμέτρηση.

Η νίκη δεν ήρθε όμως ο πιλότος μίλησε πολύ κολακευτικά για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ λέγοντας: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα για το πάθος και την μεγάλη της προσπάθεια και ας μην ήρθε το θετικό αποτέλεσμα.

Ξέρω ότι είστε στεναχωρημένοι. Μπορεί να υπάρχει απογόητευση αλλά τέτοιοι αγώνες είναι αυτοί που σε κάνουν να θέλεις να γίνεσαι καλύτερος". Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του ταξιδιού που επρόκειτο να διαρκέσει περίπου 3 ώρες (2 ώρες και 55 λεπτά για την ακρίβεια).

Η ηρεμία του Ζαρντίμ και οι παίκτες

Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως στην διάρκεια της πτήσης ήταν ήρεμος. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έμεινε σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού όμως περίμενε και ήλπιζε σε ένα άλλο αποτέλεσμα.

Από μέρους τους οι παίκτες των ερυθρολεύκων είχαν πιάσει συζήτηση τόσο για ποδοσφαιρικά όσο και άλλα θέματα. Ορισμένοι εξ αυτών επέλεξαν εκ νέου να ξαπλώσουν για να ξεκουραστούν για λίγες ώρες, όπως για παράδειγμα ο Αμπντούν.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ