2012-10-04 14:25:03
Φωτογραφία για Εργαζόμενοι Ε.Α.Σ. Αργολίδας: Μας καλοδέχθηκαν τα... ΜΑΤ
από το Γραφείο Τύπου

Οι εργαζόμενοι του Συνεταιριστικού Κινήματος με την κινητοποίηση μας στις 3 Οκτώβρη χτυπήσαμε την σωστή πόρτα, της ΠΑΣΕΓΕΣ, για να συζητήσουμε την Κλαδική μας Σύμβαση. Μόνον που οι Διοικούντες της ΠΑΣΕΓΕΣ έλαμψαν με την απουσία τους. Μάλλον θεώρησαν ότι θα τους εκπροσωπήσουν τα ΜΑΤ που μας «καλοδέχθηκαν».

Αυτά όμως δεν μας πτοούν αλλά αντιθέτως δυναμώνουν τον Αγώνα μας.

Θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι η πρόταση της ΠΑΣΕΓΕΣ αριθμ.πρωτ.339/8-5-12 έχει στόχο να μειώσει τα εισοδήματα των εργαζομένων στο Συν/κο Κίνημα στο διπλάσιο από αυτά που υποδεικνύει η κακή Τρόικα και δεν υποχρεώνει.

Γιατί υπάρχει και η 6η Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου της 28/2/2012 όπου ορίζει την κόκκινη γραμμή στην πρόταση της ΤΡΟΙΚΑΣ που η ΠΑΣΕΓΕΣ με την πρόταση της την ξεπερνάει και την διπλασιάζει εις βάρος των εργαζομένων.

Εάν η πρόθεση της ΠΑΣΕΓΕΣ είναι ειλικρινής για τις Κλαδικές ΣΣΕ και για τα τραγικά αποτελέσματα που όπως λέει έχει η κατάργησή τους για τους εργαζόμενους, τότε δεν έχει παρά να το αποδείξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όχι με εξωπραγματικές όμως προτάσεις.


Αλλά προτάσεις που θα οικοδομήσουν την Εργασιακή Ειρήνη στις Συνεταιριστικές Οργανώσεις, που τόσο αναγκαία είναι για να αντιμετωπίσουμε μια σειρά από προβλήματα που έχει μπροστά του το Συνεταιριστικό Κίνημα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΕΓΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ