2012-10-04 14:48:03
Φωτογραφία για ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Αύριο το πρωί θα αναχωρήσουν οι αποστολές των ομάδων βόλεϊ ανδρών και γυναικών για τη Σύρο και την Ελασσόνα αντίστοιχα.

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών θα αγωνιστεί στον Β’ προκριματικό όμιλο του LeagueCup με στόχο την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης (11-13 Ιανουαρίου 2013).

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο στις 20:00 τον Μίλωνα και το Σάββατο (19:00) τον «οικοδεσπότη» του ομίλου, Φοίνικα Σύρου.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Καζάζης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής βολεϊμπολίστες: Χριστοφιδέλης, Μαρούλης, Γιούρισιτς, Ποτότσνικ, Στεφάνου, Φιλίποφ, Παπαδόπουλος, Κοκκινάκης, Σωτηρίου, Γιορντάνοφ, Σμαραγδής και Μάρκου.

Μαζί με την ομάδα θα ταξιδεύσουν οι: Νίκος Μαντούβαλος (teammanager), Γιώργος Μυλωνάκης (βοηθός προπονητής), Γιάννης Γεωργιάδης (στατιστικολόγος), Γιώργος Παπαγεωργίου (φυσιοθεραπευτής) και Σπύρος Μπλέτσας (φροντιστής).

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (16:00, Novasports) την ΑΕΚ στο πλαίσιο του Super Cup το οποίο θα φιλοξενήσει η Ελασσόνα.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί από τον προπονητή μας, Τέλη Σωτήρχο οι: Κωνσταντίνου, Κοσμά, Λούκοβιτς, Γιακουμή, Καβαθά, Κονόμη, Μπίλλια, Μπλάνκο, Χριστοδούλου, Μπουζουνιεράκη, Τέζα και Τένεβα.

Στην Ελασσόνα θα μεταβούν επίσης οι: Νίκος Κατσιούρας (Teammanager), Γιάννης Αθανασόπουλος (βοηθός προπονητής), Στέλιος Ατσιδαύτης (στατιστικολόγος), Κυριάκος Μουτεσίδης (γυμναστής), Τζούλια Βέρτα (φυσιοθεραπεύτρια) και Βαγγέλης Ρούσσος (φροντιστής).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μαθήματα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μαθήματα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ