2012-10-05 10:06:02
Φωτογραφία για Πουλούσαν ανύπαρκτα κινητά τηλέφωνα μέσω διαδικτύου
Δύο νεαροί, ένας άντρας 23 ετών και μια γυναίκα 22 ετών κατηγορούνται για ηλεκτρονική απάταη σε Ορεστιάδα και Καβάλα καθώς εξαπατούσαν τα θύματά τους μέσω ιστοσελίδας, στην οποία εμφάνιζαν κινητά τηλέφωνα προς πώληση. Πιο συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδικές έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο (2) υποθέσεις ηλεκτρονικής απάτης, που είχαν διαπραχθεί την 22-3-2012 και την 27-9-2012, σε Καβάλα και Ορεστιάδα, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, μετά από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, ηλικίας 22 (γυναίκα) και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν, ξεχωριστές, δικογραφίες για απάτη.

Αναλυτικότερα:

Η 22χρονη ημεδαπή, την 22-3-2012, μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές συνομιλίες, εξαπάτησε 31χρονο ημεδαπό, κάτοικο Καβάλας, πείθοντάς τον να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό 150 Ευρώ για αγορά κινητού τηλεφώνου, το οποίο διέθετε προς πώληση μέσω ηλεκτρονικής ιστοσελίδας.


Ο 23χρονος δράστης, την 27-9-2012, εξαπάτησε 24χρονη ημεδαπή, κάτοικο Ορεστιάδας, πείθοντάς την να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό 320 Ευρώ για αγορά κινητού τηλεφώνου, το οποίο διέθετε προς πώληση μέσω ηλεκτρονικής ιστοσελίδας.

Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα αποσταλούν στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών Καβάλας και Ορεστιάδας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.
seleo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ