2012-10-05 12:50:18
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Στον Εισαγγελέα ο Πακιστανός με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας
Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί τελικά ο Πακιστανός ο οποίος το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 03/10 αναστάτωσε την πόλη της Πρέβεζας με τις πράξεις του εναντίων εφτά κοριτσιών.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του pamepreveza.gr... (δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ…) το βράδυ της Τετάρτης ο εν λόγω Πακιστανός είχε παρενοχλήσει λεκτικά με σεξουαλικά υπονοούμενα, σύμφωνα με μαρτυρίες, 7 κοπέλες μεταξύ τον οποίων και ανήλικες, μέσα σε διάστημα μιας ώρας.

Ο Πακιστανός ο οποίος και προσήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο αστυνομικό τμήμα μεθυσμένος, κρατήθηκε για τα περαιτέρω ενώ οι παθούσες συνοδεία φιλικών αλλά και συγγενικών προσώπων μετέβησαν στο τμήμα προκειμένου να καταγγείλουν τα περιστατικά τα οποία ήταν συνολικά τρία σε διαφορετικά σημεία της πόλης το κάθε ένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες εχθές το μεσημέρι μετέβη στο αστυνομικό τμήμα μια ανήλικη κοπέλα η οποία κατέθεσε μήνυση εναντίον του Πακιστανού για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο δράστης μετά την μήνυση συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.


Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η αστυνομική διεύθυνση Ηπείρου για το περιστατικό:

Σύλληψη αλλοδαπού στην Πρέβεζα, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Συνελήφθη χθες (04-09-2012) το μεσημέρι, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, προχθές (03-10-2012) το βράδυ σε κεντρική οδό της Πρέβεζας, ο 31χρονος προέβη σε ασελγείς προτάσεις και χειρονομίες σε βάρος ανήλικης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ