2012-10-05 14:12:33
Φωτογραφία για Άρεσαν στους Άγγλους Μήτρογλου και Σιόβας
Η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Σιόβας αλλά και ο Μήτρογλου έκαναν τους Άγγλους να ρωτούν τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού σχετικά με τους δύο άσους.

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με την εμφάνισή τους στο "Emirates", ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας έδειξαν μια ηρεμία και ένα σωστό πλάνο, κρατώντας σε απόσταση ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Άρσεναλ και μάλιστα στην έδρα της, έστω κι αν τελικά ηττήθηκαν (3-1).

Οι εκπλήξεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην ενδεκάδα έπιασαν τόπο και αρκετοί ήταν οι παίκτες που εντυπωσίασαν. Ένας απ' αυτούς ήταν και ο Δημήτρης Σιόβας που έπαιξε ως αμυντικό χαφ και ήταν πραγματικά πολύ καλός.

Ο Έλληνας άσος έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, "έκοψε" πολλές επιθέσεις και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια, αποδεικνύοντας πως μπορεί να παίξει και σε μια θέση που ο Ολυμπιακός είναι κάθε άλλο παρά πλήρης.


Η εμφάνιση του πρώην ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου, άφησε θετικές εντυπώσεις μάλιστα και στους ανθρώπους της Άρσεναλ, κάτι που φάνηκε από τις ερωτήσεις που έθεσαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του μετά τον αγώνα, όπως γράφει η εφημερίδα "Sportday".

Οι Άγγλοι βέβαια δεν ρωτούσαν μονάχα για τον Σιόβα, αλλά και για τον Μήτρογλου που πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ, ενώ είχε πολύ καλές κινήσεις και ατομικές ενέργειες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι και σε εξαιρετική ηλικία και είναι λογικό να μπαίνουν στο μάτι των μεγάλων συλλόγων που θέλουν να επενδύσουν σε ταλέντα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ