2012-10-05 20:21:03
Φωτογραφία για Άνοιξε νέο μέτωπο η κυβέρνηση...Ξεσηκωμός στον Παναθηναϊκό με την απόφαση για γκρέμισμα της Λεωφόρου.
Χαμός στο διαδίκτυο από τα σχόλια αγανακτισμένων οπαδών του Παναθηναϊκού..με την αλλοπρόσαλλη στάση της κυβέρνησης,που θέλει να γκρεμίσει το γήπεδο του ΠΑΟ χωρίς καν να έχουν ξεκινήσει τα έργα στον Βοτανικό...Η υπόθεση θυμίζει κατά πολύ την περίπτωση της ΑΕΚ...και για αυτό διοίκηση και οπαδοί δεν θα αφήσουν το θέμα να έχει την ίδια κατάληξη.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιτρέψει το γκρέμισμα της Λεωφόρου, χαρακτηρίζοντας «αήθη και μονομερή» την απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος!

 Το θέμα με το γκρέμισμα της Λεωφόρου άναψε... φωτιές στον Παναθηναϊκό και η απάντηση της «πράσινης» ΠΑΕ ήταν άμεση! Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιτρέψει να γκρεμιστεί το «σπίτι» του συλλόγου ενώ κάνει λόγο για αποφάσεις και συζητήσεις μονομερής που δεν έχουν καμία ισχύ.

 Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί αήθη και μονομερή την απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Λιβιεράτου για το θέμα της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του.

Θεωρούμε οποιαδήποτε συζήτηση έχει γίνει μέχρι τώρα ως άκυρη και θα περιφρουρήσουμε με κάθε τρόπο τα περιουσιακά μας στοιχεία»......................................................
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ