2012-10-05 20:51:48
Φωτογραφία για Ζω ένα όνειρο
Ο Κάτσε μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και για την αυριανή αναμέτρηση αλλά και για την παρουσία του στην ομάδα παραδεχόμενος ότι ζει ένα όνειρο. «Αυτό που ζω φέτος, για μένα είναι ένα . όνειρο. Περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή, να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που είμαι σε μια τέτοια, μεγάλη ομάδα. Και για να φτάσω εδώ μ' έχουν βοηθήσει κάποιοι άνθρωποι, προπονητές, οι γονείς μου και τους ευχαριστώ γι' αυτό».

- Θέλεις ν' αναφερθείς συγκεκριμένα σε κάποιους από τους ανθρώπους οι οποίοι συνέβαλαν για να μπορείς να βρίσκεσαι εσύ σ' αυτή τη θέση σήμερα; «Μ' έχουν βοηθήσει πολλοί προπονητές αλλά μέχρι στιγμής ο προπονητής που μ' έχει βοηθήσει περισσότερο και καθοριστικά και παίζω αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ είναι ο κ. Δώνης, τον οποίο και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει σε κάθε ματς που παίζω».

- Πόσο διαφορετικός είναι ο Εργκούς Κάτσε που (πρωτο)είχαμε δει πριν από περίπου δυόμιση χρόνια από αυτόν που βλέπουμε σήμερα; Εμείς μπορούμε και βλέπουμε κάποια πράγματα και κρίνουμε, εσύ προσωπικά όμως πόσο διαφορετικός νιώθεις τον εαυτό σου; «Πριν από δυο χρόνια δεν ήμουν έμπειρος, ήμουν ανώριμος, δεν ήμουν έτοιμος
. Πήγα Β' Εθνική, έπαιξα ένα χρόνο, αγωνίστηκε σε είκοσι ματς. Πιστεύω πως με βοήθησε πάρα πολύ. Απέκτησα πολλές εμπειρίες εκεί, γι' αυτό πιστεύω άλλαξε και ο χαρακτήρας μου και παικτικά».

- Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου σε κάποιον που δε σε γνώριζε. Τι παίκτης είσαι και τι σου αρέσει να κάνεις μέσα στο γήπεδο; «Μ' αρέσει να τρέχω, εντάξει αυτό το βλέπετε όλοι μέσα στο γήπεδο (σ.σ. γέλια), μ' αρέσει να μοιράζω και να 'κόβω' . Αυτό μ' αρέσει περισσότερο, όταν 'κόβω' τον αντίπαλο και παίρνω την μπάλα».

- Σ' έχουμε δει να εκτελείς στημένα και με το δεξί και με τα' αριστερό, σ' έχουμε δει να διακρίνεσαι για το πάθος, για τη δύναμη. Υπάρχουν βασικοί στόχοι στο τι θέλεις να κάνεις στην καριέρα σου; Με την ευκαιρία της συζήτησής μας, πριν από λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί ένα θέμα με τις Εθνικές ομάδες, αν θέλεις να μας πεις τι συνέβη για να το ξεκαθαρίσουμε; «Με την Εθνική δεν έχω αποφασίσει ακόμη που θα πάω γιατί αυτή τη στιγμή που είμαι στον ΠΑΟΚ και παίζω θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα μου, να παίξω και μετά . εντάξει, η Εθνική είναι μια επιλογή που θα την κάνω πιο μετά. Μπορεί να περιμένει κιόλας, δε βιάζομαι για Εθνική. Το σημαντικό για μένα είναι να κάτσω εδώ στον ΠΑΟΚ, να παίξω και μετά με την Εθνική θα δω».

- Υπάρχουν στιγμές στο σήμερα που ξυπνάς και δυσκολεύεσαι να πιστέψεις αυτό το οποίο ζεις; Τ' ότι είσαι βασικός παίκτης του ΠΑΟΚ, τ' ότι πρωταγωνιστείς, υπάρχουν πειράγματα από συγγενείς, φίλους για τη νέα τροπή που έχουν πάρει πλέον τα πράγματα στη ζωή σου; «Κοίτα, όπως είπα και πριν, αυτό που ζω τώρα για μένα είναι όνειρο. Τ' ονειρευόμουν από μικρός να παίξω εδώ στον ΠΑΟΚ, ειδικά μέσα στην Τούμπα, όνειρο από μικρός το είχα. Είμαι επίσης χαρούμενος που έχω και συμπαίκτες που μ' έχουν βοηθήσει και με βοηθάνε πάρα πολύ. Και είμαι κι επίσης πολύ χαρούμενος που έχω συμπαίκτη έναν άνθρωπο σαν τον Πάμπλο Γκαρσία, που μ' έχουν βάλει να παίξω στη θέση του, ο οποίος είναι για μένα ένας τεράστιος παίκτης. Είμαι χαρούμενος που είμαι συμπαίκτης του».

- Το Σάββατο το απόγευμα στις 19.30 στο «Γεντί Κουλέ» ΟΦΗ - ΠΑΟΚ. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τον αγώνα αυτόν και τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνετε, αν πρέπει να κάνετε κάτι διαφορετικό σε σχέση μ' αυτά τα οποία δείξατε στα προηγούμενα παιχνίδια προκειμένου να πάρετε αυτά τα οποία θέλετε; «Πιστεύω πως δεν πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Να συνεχίσουμε όπως στα προηγούμενα δυο παιχνίδια που παίξαμε. Ν' αγωνιστούμε έτσι όπως κάναμε με την Ξάνθη και με τον Αρη, επιθετικά και πιστεύω πως εάν είμαστε συγκεντρωμένοι δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα», ολοκλήρωσε την άποψή του ο νεαρός αμυντικός μέσος.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ