2012-10-05 23:11:38
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩ-ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Μονπελιέ στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γαλλίας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr". Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στο Σταντ ντε λα Μοσόν την Εβίαν. Μοναδικό πρόβλημα για τον Ρενέ Ζιράρ είναι Γιάνγκα Εμπίουα. Ο νεαρός Γάλλος αμυντικός τιμωρήθηκε με ποινή πέντε αγωνιστικών από τη γαλλική ομοσπονδία για την αγκωνιά του στον Χαμούμα. Ο παίκτης της Μονπελιέ είχε χτυπήσει τον αντίπαλό του, στην αναμέτρηση με την Σεντ Ετιέν και παρότι δεν είχε αντικρύσει ούτε την κίτρινη κάρτα στο συγκεκριμένο ματς, τελικά τιμωρήθηκε με βάση το βίντεο. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι χαμηλά στη βαθμολογία όμως έχει πιο εύκολο πρόγραμμα τώρα και κηνυγάει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Δύσκολο έργο θα έχει η Άρσεναλ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» βρίσκονται 2 βαθμούς πάνω απο τους «κανονιέρηδες» στην 7η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αρκετά προβλήματα ξεκινώντας απο τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Μανόνε θα υπερασπιστεί πάλι την εστία αφού ο Σέζνι παραμένει τραυματίας. Εκτός αποστολής και οι Ντιαμπί, Γουίλσιρ, Φριμπονγκ, Ροζίτσκι και Σανιά ενώ ο Μερτεζάκερ φαίνεται πως ξεπερνάει την ίωση και θα πλαισιώσει τον Κοσιελνί στην άμυνα.


Χωρίς τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Ζούλιαν Ντράξλερ και Ζερμέν Τζόουνς θα υποδεχθεί τη Βολφσμπουργκ η Σάλκε. Η ομάδα του Χιουμπ Στέφενς θέλει να κρατηθεί στις υψηλές θέσεις της Μπουντσελίγκα και να επιστρέψει στις νίκες. Η αντίπαλός της δεν έχει αρχίσει καλά και βρίσκεται στην 16η θέση με 3 ήττες σε 6 αγωνιστικές.

To πρόγραμμα των αγώνων:

Σάββατο 6/10

Σάλκε - Βόλφσμπουργκ 16:30

Μονπελιέ - Εβιάν 18:00

Γουεστ Χαμ - Άρσεναλ 19:30
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ