2012-10-06 15:33:06
Φωτογραφία για Μαθητής έκρυβε ναρκωτικά στο σχολείο του
Μέσα σε ένα θάμνο στο προαύλιο του σχολείου του στη Λάρισα, είχε δημιουργήσει την «καβάντζα» όπου έκρυβε ναρκωτικά ένας ανήλικος μαθητής ηλικίας 17 χρόνων! Η παράνομη δραστηριότητά του έφτασε στα αυτιά των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που τον παρακολούθησαν και τον έπιασαν στα πράσα. Σε συνεννόηση με τον διευθυντή του σχολείου, οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση το προαύλιο και επενέβησαν όταν είδαν τον 17χρονο να παίρνει μέσα από το θάμνο μία νάιλον συσκευασία με 14,7 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, την οποία είχε κρύψει λίγες ώρες νωρίτερα! Ο ανήλικος μαθητής συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Άλλοι δύο ανήλικοι, ένας 16χρονος Έλληνας και ένας 17χρονος Ρουμάνος συνελήφθησαν στο Ναύπλιο μαζί με έναν 22χρονο Έλληνα, όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τους σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή τους 47 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης! Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Δεν υπήρχε… καλλιεργητής για τα 180 δενδρύλλια κάνναβης που εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης σε ένα χωράφι κατά μήκος της εθνικής οδού Κοζάνης- Βέροιας, μεταξύ των κοινοτήτων Γαλάνη και Κοιλάδα! Όπως αποδείχθηκε, ήταν αυτοφυή κι έτσι ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ