2012-10-06 16:51:04
Φωτογραφία για Νέος πρόεδρος ο Σαρρής
Ο Γιώργος Σαρρής, θα είναι ο διάδοχος του Σοφοκλή Πιλάβιου στον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου επικράτησε του Βασίλη Γκαγκάτση στις σημερινές αρχαιρεσίες συγκεντρώνοντας 37 ψήφους έναντι 20 του αντιπάλου του. Να σημειωθεί, ότι ο Β. Γκαγκάτσης χάνει για πρώτη φορά σε εκλογές της Ομοσπονδίας. Η θητεία του νέου προέδρου θα είναι τετραετής, κι' αναμένεται να εκλέξει 15 δικούς του συμβούλους στο νέο ΔΣ της ΕΠΟ.

Η διαδικασία άρχισε με καθυστέρηση, στις 12:15, καθώς ο Βασίλης Γκαγκάτσης κατέθεσε ένσταση καταγγέλλοντας "σημαδεμένα" ψηφοδέλτια από την πλευρά Σαρρή. Η ένστασή του, ωστόσο, απορρίφθηκε από την εφορευτική επιτροπή.

Γεννημένος το 1958 στη Χίο και γιατρός-παθολόγος στο επάγγελμα, ο Γιώργος Σαρρής έφθασε στη διοικητική κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου σε ελάχιστο χρόνο. Εξελέγη στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου το 2001, το 2003 ανέλαβε την προεδρία της. Τον Οκτώβρη του 2008 εξελέγη για πρώτη φορά στο Δ.Σ. της ΕΠΟ με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Γκαγκάτση.

Από πέρυσι, ήταν πρόεδρος της ΚΕΔ (Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας) από την οποία παραιτήθηκε, πριν από λίγο καιρό κι' αφού είχαν καταρτιστεί οι πίνακες διαιτητών της φετινής σεζόν.

Κατά το πέρασμα του στην ηγεσία της διαιτησίας, ήρθε σε σύγκρουση με τον Κύρο Βασσάρα από τον οποίο και αφαίρεσε την ευθύνη για τους ορισμούς διαιτητών στη Superleague.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ