2012-10-06 17:14:26
Φωτογραφία για Τελευταίο ρεπό πριν την Κάχα
Το τελευταίο τους ρεπό πριν από το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού την Κυριακή (7/10).

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος αγωνίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (4/10) κόντρα στη Νέα Κηφισιά για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και την επομένη του αγώνα είχαν διπλή προπόνηση. Και αυτό γιατί αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Α1 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελε η ομάδα του να μην χάσει τον ρυθμό της.

Το πρωί του Σαββάτου οι Πειραιώτες είχαν και πάλι προπόνηση και στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός τους έδωσε... μιάμιση μέρα ρεπό. Το ραντεβού στο ΣΕΦ ανανεώθηκε για τη Δευτέρα (8/10) καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό την Κυριακή, το τελευταίο τους πριν το πρώτο τους παιχνίδι κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ την Πέμπτη (11/10) για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Καλύτερα ο Λο

Ο Έισι Λο έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς και όλα δείχνουν πως θα προλάβει να αγωνιστεί στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ. Ο Αμερικανός γκαρντ αισθάνεται κάθε μέρα και καλύτερα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ