2012-10-06 17:50:13
Φωτογραφία για Πλαστό το ομόλογο των 500 εκατ. δολαρίων των ομογενών!
Πλαστό είναι το περίφημο ομόλογο των 500 εκατ. δολαρίων των ομογενών σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής.

Πρόκειται για τα λεφτά τα οποία θα μας δάνειζε ο οργανισμός End National Debt. Μάλιστα ο χρόνος αποπληρωμής του δανείου θα ήταν σε 100 χρόνια με επιτόκιο που ανέρχεται στο 0,5%.

Σημειώνεται πως εμπνευστής του σχεδίου φέρεται να είναι ο Αρτέμις Σώρρας.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Θεόδωρο Καρυώτη, καθηγητή της Πολιτικής Οικονομίας του Maryland, το ομόλογο αυτό είναι πλαστό, καθώς ο ίδιος απευθύνθηκε σε ειδικούς του υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής, που εξέτασαν αντίγραφό του και κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα.

«Οι ειδικοί μου απάντησαν στις 3 Οκτωβρίου και μου είπαν: “ερευνήσαμε το ομόλογο που μας στείλατε και σας λέμε πως είναι πλαστό. Κυκλοφορούν πολλά τέτοια παρόμοια στην αγορά. Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν πουθενά αυτά…”»


Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επίσημη απάντηση του υπ. Οικονομικών της Αμερικής, «Αυτό το ομόλογο είναι ψεύτικο ενώ ψεύτικα είναι και τα ονόματα των αξιωματούχων που υπογράφουν τα ομόλογο αυτό».

«Και τα υπόλοιπα ομόλογα είναι πανομοιότυπα με αυτό. Μάλιστα για να δείξουν μια κάποια αυθεντικότητα το κάθε ένα από αυτά, έχει διαφορετικό αριθμό επάνω.» συμπλήρωσε ο κύριος Καριώτης ο οποίος κάποια στιγμή υπήρξε αντιπρόεδρος αυτού του οργανισμού των ομογενών.

Από την άλλη ο δικηγόρος Γιώργος Παπαδάκης ισχυρίστηκε πως δεν αμφισβητεί την απάντηση αυτή του υπουργείου Οικονομικών η οποία δεν έχει καμμία σχέση με τα έγραφα που έχει ο ίδιος στην κατοχή του και τα οποία θα κατατεθούν στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών.

ΠΗΓΗ: star.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ