2012-10-06 22:10:02
Φωτογραφία για Στουρνάρας: «Καταβάλλονται προσπάθειες για έναν συμβιβασμό με την τρόικα»
Τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ και την επομένη εβδομάδα προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου, όπου είχε συνεργασία με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. «Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται. Υπάρχουν αποκλίσεις, δεν έχουν κλείσει ακόμα. Θα συνεχίσουμε και την επόμενη εβδομάδα. Απλώς, ευελπιστούμε στο Eurogroup να έχουμε μια θετική παρουσίαση από την τρόικα, δηλαδή από τους προϊσταμένους, από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών.

Ο κ.Στουρνάρας εξέφρασε την ελπίδα πως στο Eurogroup θα υπάρξει μια θετική παρουσίαση από την τρόικα, δηλαδή από τους προϊσταμένους, από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα ο κ. Στουρνάρας τόνισε πως «προσπαθούμε να συμβιβαστούμε. Προσπαθούμε να βρούμε ένα συμβιβασμό που να συμφέρει την Ελληνική οικονομία και τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα». Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν πολιτικές λύσεις, αλλά διαπραγματεύσεις με την τρόικα. «Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό» τόνισε χαρακτηριστικά.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ