2012-10-06 22:07:14
Φωτογραφία για ΣΙΟΒΑΣ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ! ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ!
Πικραμένοι επέστρεψαν από το Λονδίνο οι παίκτες του Ολυμπιακού και την ήττα από την Άρσεναλ, ωστόσο ο Δημήτρης Σιόβας πιστεύει στην πρόκριση στους «16» του Champions League.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Real News», ο άσος των «ερυθρόλευκων» που εντυπωσίασε ως αμυντικό χαφ κόντρα στους «κανονιέρηδες», αναφέρθηκε αρχικά στο ματς του Λονδίνου: «Μας άφησε πίκρα. Αισθανθήκαμε μεγάλη στεναχώρια στο φινάλε του αγώνα με την Άρσεναλ, γιατί ξέραμε ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο. Θέλαμε κάτι παραπάνω και παλέψαμε γι' αυτό. Θέλαμε και αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Με λίγη τύχη, αν είχαμε προηγηθεί, ίσως να παίρναμε και κάτι παραπάνω. Ψυχολογικά, όμως, μας... έριξε πολύ το γρήγορο γκολ στο β' ημίχρονο».

Σχολιάζοντας την συγκλονιστική παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού στο «Emirates», επισήμανε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας ακολουθεί παντού. Μας ανεβάζει ψυχολογικά όταν τον βλέπουμε κοντά μας και τον ακούμε να φωνάζει συνεχώς. Στο Λονδίνο ήταν απίστευτος. Φώναζε όλη την ώρα, ακόμη κι όταν χάναμε. Δεν σταμάτησε λεπτό. Παίζουμε γι' αυτόν. Θέλουμε να του δώσουμε χαρές. Καταλαβαίνουμε ότι η μεγάλη του λαχτάρα και επιθυμία είναι να πάρει χαρές στην Ευρώπη. Κι εμείς το θέλουμε πολύ».


Τέλος, για το αν θα πρέπει ο κόσμος της ομάδας να βρεθεί και στο «Μοσόν» κόντρα στην Μονπελιέ, υποστήριξε: «Ναι, να έλθουν και στο Μονπελιέ, τους θέλουμε κοντά μας. Πιστεύω και ελπίζω πως θα τους δώσουμε χαρά σε αυτό το ματς. Ξέρουμε πως αν κερδίσουμε τη Μονπελιέ και στα δύο ματς μπορούμε να προκριθούμε ως δεύτεροι. Αν όχι, θα πάμε για την 3η θέση»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ