2012-10-09 13:49:28
Φωτογραφία για Θέλει να έρθει στην ΑΕΚ ο Κονσεϊσάο, έτοιμος ο Σούμ!
Στα γραφεία της Ολανένσε βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο επιχειρώντας να πείσει τον πρόεδρο της ομάδας να τον αφήσει να πάει στην Ένωση χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Ποιο ήταν το σχέδιο που δεν έπιασε λόγω διαρροής και η απειλή να φτάσει η ιστορία στην UEFA. Στην Ελλάδα το βράδυ ο Σουμ αν χαλάσει του Πορτογάλου!

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είχε αποφασίσει να παραιτηθεί μετά τον αγώνα της Ολανένσε με την Μπράγκα και το επόμενο πρωινό να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για έλθει στην Αθήνα και να συνεχίσει την προπονητική καριέρα του στην ΑΕΚ. Αυτό μάλιστα λέγεται ότι είχε συμφωνήσει με τον Ανδρέα Δημητρέλο!

Ωστόσο η διαρροή του θέματος στον ελληνικό Τύπο, χάλασε τη δουλειά… Ο πρόεδρος της Ολανένσε κατάλαβε τι παίζεται και άρχισε να ζητεί χρήματα. Πλέον ο Κονσεϊσάο δεν μπορούσε να παραιτηθεί και η ιστορία γύρισε μπούμεραγκ στην ΑΕΚ η οποία δεν έχει τα χρήματα για να ικανοποιήσει την Ολανένσε.


Το παίρνει πάνω του, απειλεί ο Σόουζα!

Πλέον η Ένωση ποντάρει στον "τσαμπουκά" του Κονσεϊσάο ο οποίος βρίσκεται στα γραφεία της πορτογαλικής ομάδας και μαζί με τον δικηγόρο του προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή για να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του και να έλθει στην ΑΕΚ. Ποντάρει σε κάποια χρήματα που του οφείλονται Από την άλλη ο πρόεδρος της Ολανένσε Ισίντορο Σόουζα έχει στυλώσει τα πόδια και ζητάει οικονομικό αντάλλαγμα από την Ένωση προκειμένου να τον απελευθερώσει, απειλώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι θα προσφύγει στα αρμόδια ευρωπαϊκά πειθαρχικά όργανα για παράνομη προσέγγιση του προπονητή της ομάδας του από την ΑΕΚ.

Το πόκερ που παίζεται είναι σκληρό και αναμένεται να έχει κερδοφόρο ή όχι αποτέλεσμα για την ΑΕΚ ως νωρίς το απόγευμα. Και τούτο διότι ο Γιτζάκ Σουμ βρίσκεται ήδη με τις βαλίτσες στο χέρι προκειμένου να αφιχθεί στην Αθήνα και να αναλάβει την Ένωση!

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ