2012-10-10 14:27:36
Φωτογραφία για Ξεκίνησαν τα παρατράγουδα με την διανομή του πετρελαίου θέρμανσης
Οι βενζινοπώλες όπως είναι φυσικό ζητάνε (όπως και όλος ο κόσμος) να μην εξισωθεί ο φόρος πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης. Παράλληλα ζητάνε να εγκατασταθούν συστήματα ελέγχου εισροών - εκροών όγκου καυσίμων σε όλη την αλυσίδα διακίνησης καυσίμων με στόχο να περιοριστεί το λαθρεμπόριο και έτσι να περιοριστεί συγχρόνως και η χασούρα που έχει το Δημόσιο και να μην χρειάζεται να παίρνει τα λεφτά από τους πολίτες!

Ζήτησαν να συναντηθούν με τον Γιώργο Μαυραγάνη, τον υφυπουργό Οικονομικών ο οποίος και τους δέχτηκε. Ζήτησε όμως χρόνο να απαντήσει στα αιτήματά τους τη Δευτέρα, γιατί, όπως τους είπε, δεν ήταν απόλυτα ενημερωμένος επί του θέματος.

Η απάντηση από τους βενζινοπώλες ήταν: "Αν δεν απαντήσετε στα αιτήματά μας, από τη Δευτέρα ούτε αγοράζουμε ούτε πουλάμε πετρέλαιο θέρμανσης".

Να θυμίσουμε πως τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, αρχίζει η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης.

Μετά το υπουργείο Οικονομικών, οι βενζινοπώλες πήγαν στο υπουργείο Εργασίας για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Φέτος, η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης αναμένεται να διαμορφωθεί μεταξύ του 1,35 και του 1,40 ευρώ. Το πετρέλαιο κίνησης προβλέπεται να μειωθεί κατά 10 λεπτά περίπου το λίτρο. Οι πρατηριούχοι εκτιμούν ότι με τη μείωση των πωλήσεων πετρελαίου θέρμανσης λόγω της υψηλής τιμής, απειλούνται με κλείσιμο 2000 πρατήρια καυσίμων.
psifiakoohiro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ