2012-10-10 22:15:03
Φωτογραφία για Σε λειτουργία η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας
Σε λειτουργία μπαίνει και πάλι η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας μετά από 23 μήνες με την πρόσληψη του νεκροτόμου Μιχάλη Μαρμαρίδη. Η Υπηρεσία ξεκίνησε να λειτουργεί στις 21 Νοεμβρίου του 2008 και η τελευταία νεκροψία-νεκροτομή έγινε την 1η Νοεμβρίου του 2010 όταν και διεκόπη η απόσπαση του υπαλλήλου με αποτέλεσμα όλα τα περιστατικά να μεταφέρονται σε όμορες υπηρεσίες.

Η Ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση έκανε λόγο για θαύμα. Ευχαρίστησε την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης και απέδωσε την καθυστέρηση στην πρόσληψη του νεκροτόμου στην γραφειοκρατία αλλά και στις απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις.

Μετά την πρόσληψη νεκροτόμου τα περιστατικά θα μεταφέρονται στην Αθήνα ή στην Λάρισα μόνο τις ημέρες άδειας των υπαλλήλων της υπηρεσίας στην Λαμία ενώ σε περίπτωση που άλλη εφετειακή υπηρεσία δηλώσει αδυναμία η ιατροδικαστική Λαμία θα είναι έτοιμη να βοηθήσει.

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης τύπου για την επαναλειτουργία της Ιατροδικαστικής η κ.Ακριβούσης επανέλαβε την αναγκαιότητα της αναδιάρθρωσης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας στην χώρα μας λόγω και της οικονομικής κρίσης και ανακοίνωση την λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής στήριξης ατόμων με ψυχολογικά προβλήματα.
lamiastar.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ