2012-10-14 11:30:44
Φωτογραφία για Τρύπα 50.000 ευρώ στο Μουσείο Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών!
Τις δικαστικές αρχές της Πάτρας απασχολεί τρύπα 50.000 ευρώ που διαπιστώθηκε σε εργασίες και είδη που αφορούν τη λειτουργία του Μουσείου Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών!

Ηδη βρίσκεται σε εξέλιξη επείγουσα προκαταρκτική εξέταση μετά από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πάτρας. Αντικείμενό της είναι οι οικονομικές ατασθαλίες που διαπιστώθηκαν κατά την ολοκλήρωση των εργασιών στο Μουσείου Επιστημών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον περασμένο Ιούλιο ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Παναγιωτάκης απέστειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών το πόρισμα των ελεγκτικών οργάνων του Πανεπιστημίου για την υπόθεση.

Στο πόρισμα, ουσιαστικά διαπιστώνεται τρύπα 50.000 ευρώ σε είδη και εργασίες που αφορούν το Μουσείο, ενώ ξεκαθαρίζεται ότι θα πρέπει να αναζητηθούν εξηγήσεις από τον τότε διευθυντή του Μουσείου, καθηγητή στο τμήμα Βιολογίας.

Οπως αναφέρεται στο συμπέρασμα του πορίσματος που σήμερα αποκαλύπτει η «Πελοπόννησος της Κυριακής»: «Από τη νέα καταγραφή που έγινε τόσο στον χώρο του Μουσείου όσο και στον χώρο του Φουκώ, προέκυψε ότι αφενός μεν ορισμένες εργασίες στον χώρο του Μουσείου δεν ολοκληρώθηκαν, αφετέρου αρκετά είδη δεν υπήρχαν στο Μουσείο, αν και είχαν εκδοθεί τιμολόγια αγοράς και πρωτόκολλα παραλαβής.

Tο ρεπορτάζ για αυτό το μεγάλο θέμα είναι του Γιώργου Ηλιόπουλου για λογαριασμό της "Πελοποννήσου της Κυριακής" .
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ