2012-10-16 18:02:22
Φωτογραφία για ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΝΤΙΑΚΙΤΕ...
Ένα σημαντικό θέμα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει στον Ολυμπιακό με τους Ράφικ Τζιμούρ και Ντρίσα Ντιακιτέ, στις αρχές του 2013.

Συγκεκριμένα, ενδεχόμενη κλήση των δύο παικτών από τα αντιπροσωπευτικά συγκοτήματα της Αλγερίας και του Μάλι αντίστοιχα, για τις ανάγκες της τελικής φάσης των αγώνων του Κόπα Άφρικα, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής το διάστημα 19 Ιανουαρίου εώς και τις 10 Φεβρουαρίου, ίσως δημιουργήσει πρόβλημα, ισιαίτερα σε μια χρονική περίοδο, όπου οι ερυθρόλευκοι θα δίνουν μια σειρά καθοριστικών αναμετρήσεων στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αν μάλιστα αναχωρήσουν για τις ομάδες τους κάποιες ημέρες νωρίτερα, ώστε να ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, θα είναι ακόμα μεγαλύτερο το πρόβλημα που δημιουργείται.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιανουαρίου, ενώ μεγαλύτερο θα είναι το πρόβλημα για τον Θρύλο εφόσον προκριθούν στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης Αλγερία και Μάλι, αφού το Κόπα Άφρικα θα ολοκληρωθεί στις 10 Φεβρουαρίου με τον τελικό της διοργάνωσης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ατελείωτη νοσηρότητα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ατελείωτη νοσηρότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ