2012-10-17 00:07:43
Φωτογραφία για ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ
► Φίλες και φίλοι της στήλης, η ψυχή του ανθρώπου είναι μια άβυσσος. Πότε η Κόλαση και πότε ο Παράδεισος (που λέει και το τραγούδι). Γράφεις κάτι καλό, σου λένε γιατί το έκανες και να μην το ξανακάνεις. Γράφεις κάτι που δεν βολεύει, σε βρίζουν. Δεν γράφεις τίποτα, σε παρεξηγούν! Τέλος πάντως, κρίση είναι, θα περάσει!

► Μέσα σε όλα αυτά, βεβαίως, δεν θα... πρέπει να ξεχνάμε ότι η χώρα φαίνεται πως αρχίζει να αποκτά πλέον μια διαφορετική διάσταση. Τι διάσταση; Κάτι που φέρνει σε προπονητήριο για Ισραηλινούς πιλότους.

► Το λέμε αυτό διότι, απ' ό,τι μαθαίνουμε, σύντομα στους ουρανούς του Θεσσαλικού Κάμπου πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους κάμποσα ισραηλινά μαχητικά, όπου, σε συνεργασία με τα δικά μας, θα πραγματοποιήσουν σειρά ασκήσεων.

► Οι πληροφορίες μας μάλιστα υποστηρίζουν πως αναμένονται τουλάχιστον 10 ισραηλινά αεροσκάφη, τα οποία και θα φιλοξενηθούν στο Αεροδρόμιο της Λάρισας για δύο περίπου εβδομάδες. Σας το λέμε όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά, επειδή αναμένονται «χαμηλές πτήσεις», μπορεί κάποιοι από σας που θα βρεθείτε στην περιοχή να μπερδευτείτε και να αρχίσετε να τα χαιρετάτε, νομίζοντας πως είναι δικά μας... Προσοχή, λοιπόν!


► Ξέρω πως η στήλη έχει τις μικρές αδυναμίες της. Μία από αυτές είναι, ως γνωστόν, τα κουίζ. Όχι μόνο ενίοτε μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν για όλους εσάς τροφή για σκέψη. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα με τις νέες περικοπές στις Ε.Δ., σε λίγο δεν θα έχετε που δεν θα έχετε να φάτε, να αφήσετε νηστικό και το μυαλό σας;

Κουίζ: Ποιος είναι ο «ποντικός» στο κυνήγι του οποίου, απ' ό,τι μαθαίνουμε, έχουν ξαμοληθεί όλοι εκεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν συμβεί μαζικά κρούσματα απώλειας πιστωτικών καρτών; Οι φήμες λένε πως ορισμένες από αυτές χρησιμοποιήθηκαν για αγορές σε καταστήματα του Κολωνακίου και ενός πολύ γνωστού εμπορικού κέντρου. Για να δούμε, θα δουλέψει η «φάκα» που έχει στηθεί;

(Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ 16/10/2012 – Ο ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ)

http://staratalogia.blogspot.gr/2012/10/16102012.html 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κάβος είναι, θα περάσει
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κάβος είναι, θα περάσει
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ