2012-10-18 19:51:37
Φωτογραφία για ''ΕΦΥΓΕ'' ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 60 ΕΤΩΝ Η ''ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛ'', ΣΙΛΒΙΑ ΚΡΙΣΤΕΛ (VIDEO)
Η Ολλανδή ηθοποιός Σίλβια Κρίστελ, που έγινε γνωστή διεθνώς από όταν έπαιξε το ρόλο της Εμμανουέλλας και μετατράπηκε σε ερωτικό σύμβολο για ένα μέρος του ανδρικού πληθυσμού, έφυγε από τη ζωή εξαιτίας του καρκίνου από τον οποίο έπασχε στη διάρκεια της χθεσινής νύκτας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η καλλιτεχνική της πράκτορας.

«Έφυγε από τη ζωή στη διάρκεια της νύκτας, απεβίωσε ενώ κοιμόταν», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Μάρικε Φερχάρεν του πρακτορείου Features Creative Manager, που εκπροσωπούσε την 60χρονη ηθοποιό. Η ίδια πρόσθεσε πως ο θάνατός της «οφείλεται στον καρκίνο».

Η Κρίστελ είχε νοσηλευθεί για καρκίνο στον φάρυγγα και είχε ακολουθήσει θεραπείες για τη μετάστασή του στο ήπαρ. Στις αρχές Ιουλίου είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και αργότερα είχε νοσηλευθεί για μεγάλο διάστημα. Το πρακτορείο αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν η Κρίστελ έφυγε από τη ζωή στην κατοικία της, ή στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Η Κρίστελ είναι η γνωστότερη εκπρόσωπος της ολλανδικής υποκριτικής στο εξωτερικό χάρις στην πρώτη της ταινία, την «Εμμανουέλλα» το 1974. Την ταινία, που αποτελεί μεταφορά στην οθόνη του ομώνυμου μυθιστορήματος της Εμανουέλ Αρζάν, είχε γυρίσει ο Γιουστ Γέκιν.

  με πληροφορίες από το ΑΠΕ/ΜΠΕ
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνελήφθη ο Σάτο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνελήφθη ο Σάτο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ