2012-10-26 14:26:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Επί ποδός για την παρέλαση η Αστυνομία - Μέτρα για κάθε ενδεχόμενο
Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, υπό την εποπτεία του Αστυνομικού Διευθυντή Κώστα Κυριακόπουλου, έχει καταστρώσει συγκεκριμένο σχέδιο τήρησης της τάξης για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα.

Η τοπική Αστυνομία είναι απόλυτα προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο και έχει προβλεφθεί κάθε μορφής... απρόοπτο κατά τις εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου καθώς και ο τρόπος αντιμετώπισης του.

Πάντως, η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι τελικώς οι όποιες διαμαρτυρίες υπάρξουν δεν θα εκτραπούν σε επεισόδια και θα έχουν ειρηνικό χαρακτήρα. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό αποτελεί ευχή των ιθυνόντων της ΕΛΑΣ ή προϊόν πληροφόρησης. Η Αστυνομική Διεύθυνση, πάντως, θα βρίσκεται το πρωί της Κυριακής από νωρίς επί ποδός με κύριο σκοπό την ομαλή διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων και την αποφυγή εντάσεων.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι δηλώσεις συνδικαλιστών της Αστυνομίας, όπως οι κ.κ. Τσεκούρας και Κωνσταντόπουλος οι οποίοι ανέφεραν χθες ότι κατανοούν απόλυτα τους εργαζόμενους καθώς στην ίδια θέση βρίσκονται και οι ίδιοι. Ωστόσο, η παρέλαση θα πρέπει να διεξαχθεί κανονικά και χωρίς επεισόδια.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η πρόστυχη συμμαχία
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η πρόστυχη συμμαχία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ