2012-10-27 22:26:08
Φωτογραφία για Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε...
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΚΑΟΔ: «Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ για τη νίκη του. Είχαν συνέπεια στο παιχνίδι τους κι αυτό απέδωσε καρπούς. Στο πρώτο ημίχρονο η διαφορά θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη, αλλά κάναμε κάποια λάθη, που δεν μας επέτρεψαν να φύγουμε περισσότερο στο σκορ …Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Δώσαμε πολλές ευκαιρίες για δεύτερες επιθέσεις, δεν πιέσαμε στην περιφερειακή άμυνα για να πάνε εκεί που θα έπρεπε οι πάσες. Μπήκαν και τα τρίποντα του ΚΑΟΔ και η διαφορά ανέβηκε. Ο Λάζαρος πήρε πολλές προσπάθειες γιατί ήταν πολύ δυνατός στο αντίπαλο καλάθι. Να δούμε τα λάθη μας και πως θα βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: «Δεν πιστεύω ότι δεν δόθηκε  η βοήθεια που θα έπρεπε στο Λάζαρο. Μπορεί να μην βρέθηκαν σε καλή μέρα κάποιοι παίκτες όπως άλλες φορές, αλλά όταν βάζεις 78 πόντους σε εκτός έδρας αγώνα, πρέπει να βρεις τον τρόπο να σταματήσεις την αντίπαλη επίθεση».


Ο προπονητής του ΚΑΟΔ Γιώργος Καλαφατάκης δήλωσε: «Θεωρώ ότι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Το ευχαριστήθηκε ο κόσμος με τον παλμό και την ατμόσφαιρα που υπήρχε και από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Έχουμε μικρό ρόστερ, κάναμε κανονικές προπονήσεις μόνο την Πέμπτη και την Παρασκευή, δεν είχαμε τον βασικό μας άσσο, αλλά δεν ρισκάραμε την συμμετοχή του για τυχόν υποτροπή. Αιφνιδιαστήκαμε αν και δουλέψαμε στο θέμα Παπαδόπουλου, αλλά ο Λάζαρος είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Δεν είχαμε παίκτη να τον μαρκάρει στο πρώτο ημίχρονο, δείξαμε υπομονή και συγκέντρωση όμως και ποντάραμε στην κούραση του Λάζαρου και στον Μπένα, που κόλλησε πάνω στο Λάζαρο και έδωσε πολλά και στην επίθεση. Ο Ιωάννου έκανε καταπληκτική δουλειά στο Hatcher και στο McGrath κάναμε καλή δουλειά, είχαμε συγκέντρωση και υπομονή. Όταν κάνεις μόνο 7 λάθη, έχεις 18 ασσίστ, είσαι καλύτερος σε ριμπάουντ, μπλοκ και σε όλες τις κατηγορίες εκτός από ποσοστά στα δίποντα, τότε είναι σίγουρο ότι κάναμε καλό παιχνίδι. Αποκτά πολύ μεγάλη σημασία η νίκη μας, γιατί ο ΠΑΟΚ θα είναι από τις ομάδες που θα είναι ψηλά ως το τέλος».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εφαγε τρελή τούμπα η Βίσση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εφαγε τρελή τούμπα η Βίσση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ