2012-10-27 22:27:00
Φωτογραφία για Το πρόβλημα στην άμυνα
Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος ήταν σαφώς δυσαρεστημένος από την εξέλιξη του αγώνα και την ήττα του ΠΑΟΚ και δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε δυσαρεστημένοι για τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι και την ήττα μας. Ξέραμε πως παίζει ο ΚΑΟΔ, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό, αλλά δεν εκτελέσαμε όπως θα έπρεπε.

Χάσαμε την συγκέντρωσή μας στο δεύτερο ημίχρονο, ξέραμε τα ατού τους, αλλά τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Πρέπει να μάθουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αντιμετωπίζουμε καταστάσεις που έχουμε δουλέψει καλύτερα. Είναι απαράδεκτο για μας να δεχτούμε τόσους πόντους. Είναι απαράδεκτο για μία ομάδα που έχει σαν πρώτο στόχο την άμυνα. Ο Παπαδόπουλος έπαιξε καταπληκτικά και είναι λογικό όταν παίζει έτσι να ψάχνουμε αυτόν στο παιχνίδι. Στην άμυνα ήταν το πρόβλημά μας όχι στην επίθεση…»

Ο Σταμάτης Μπένας από την πλευρά του τόνισε: «Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα με πολλούς τραυματισμούς. Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Με αυτή τη νίκη νομίζω ότι έπιασε τόπο η νίκη που κάναμε στην Πάτρα. Παίξαμε καλύτερη άμυνα και αυτό μας έδωσε τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εφαγε τρελή τούμπα η Βίσση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εφαγε τρελή τούμπα η Βίσση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ