2012-10-28 00:32:26
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ... ΝΕΟΥΣ Ο ΝΤΙΟΓΚΟ!
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι πλέον αρκετά ενοχλημένος από τον Ντιόγο σε σημείο που να υπάρχουν σκέψεις να προπονείται με την ομάδα Νέων μέχρις ότου αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Λουίς Ντιόγο να... υποβιβαστεί στην ομάδα Νέων για να κάνει εκεί προπονήσεις. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει δυσφορήσει σε σημαντικό βαθμό από την εν γένει στάση και νοοτροπία του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή σε βαθμό που δεν πάει άλλο. Ότι υπομονή ήταν να κάνει την έκανε Η υπόθεση Ντιόγο έχει περάσει πια στην διοίκηση. Από την στιγμή που ο επιθετικός του Ολυμπιακού, που σημειωτέον αμείβεται με 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως σε εποχές δύσκολες από οικονομικής απόψεως και για το ποδόσφαιρο, λειτουργεί έτσι στο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να απαγκιστρωθούν από το συμβόλαιό του.

Ο στόχος είναι να βρεθεί ο καλύτερος δυνατός τρόπος να αποχωρήσει ο Ντιόγο από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Να υπάρξει ο ιδανικός τρόπος και για να λυθεί το συμβόλαιό του και για να βρεθεί ομάδα να τον αποκτήσει στην συνέχεια, είτε από την Βραζιλία είτε από την Ασία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ