2012-10-28 01:10:04
Φωτογραφία για To αμόρε της Gaga μιλάει για τη σχέση τους και κάνει μία συγκλονιστική αποκάλυψη
Ο Taylor Kinney είναι 0 31χρονος ηθοποιός που τον τελευταίο χρόνο μοιράζεται το κρεβάτι του με τη διάσημη σουπερ σταρ (όταν αυτή δεν λείπει σε fashion shows, συναυλίες, φωτογραφίσεις και καλέσματα).

Γρήγορα, γρήγορα σου λέμε πως γνωρίστηκαν στο βίντεοκλιπ You & I (ήταν αυτός που δάμασε την γοργόνα Gaga) και έκτοτε έχουν γίνει ο ένας το άλλο μισό του άλλου.

Έχουν κάνει μαζί την μοδίστικη εκδοχή του "You & I", όπου στο τέλος παντρεύονται.

Βγάζουν μαζί φωτογραφίες στο twitter.

Και δεν διστάζουν να βουτήξουν γυμνοί στην πισίνα (και να φωτογραφηθούν) λίγο πριν ξεκινήσει το shooting της Lady για τη Vogue.

O Taylor όμως εκτός από αμόρε είναι και ηθοποίος και παίζει στη σειρά Chicago Fire, με υπόθεση τη δραματική ζωή καυτών πυροσβεστών. Για αυτό και βρέθηκε καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή και μίλησε για τι άλλο για τη δουλειά και τη Lady Gaga.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς είναι να βγαίνει με την πιο παράξενη σταρ εκείνος απάντησε "Δεν ξέρω, γιατί εγώ δεν έχω αυτή την εικόνα. Όλα είναι φυσιολογικά", ενώ επειδή ουκ ολίγες φορές η Gaga τον έχει επισκεφθεί στα γυρίσματα υποστήριξε πως "είμαι ένας χαρούμενος άντρας. Τυχερός άντρας. Μένω έκπληκτος μαζί της. Ξέρεις όλο αυτό το "κορίτσι είναι υπερήφανο για το αγόρι της"".

Και εμείς μένουμε έκπληκτοι που η Gaga είναι φυσιολογική, αλλά δεν το κάνουμε και θέμα (ή μάλλον το κάνουμε).

Βέβαια η απάντηση που έδωσε ο Taylor για το πως γίνεται και προλαβαίνει να τον βλέπει ήταν άκρως χιουμοριστική, αν και με όσα έχουμε δει από την Gaga άνετα θα μπορούσαμε να το πιστέψουμε: "έχει ένα διαστημόπλοιο και μπορεί να πάει από το ένα μέρος στο άλλο πολύ γρήγορα".

Πηγή: cosmo
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Google ακυρώνει την εκδήλωση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Google ακυρώνει την εκδήλωση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ