2012-10-28 09:52:49
Φωτογραφία για Αν δεν είχα δουλειά θα έπαιζα σε ελληνοτουρκικό σίριαλ
Για τα τούρκικα σίριαλ που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση μίλησε σε συνέντευξή της, η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ηθοποιός, που συμμετέχει στο σίριαλ «Κλεμμένα Όνειρα», το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου, μίλησε για το πόσο τυχερή είναι που παίρνει μέρος σε μια ελληνική σειρά.

«Νομίζω ότι μέσα σε όλα αυτά τα τούρκικα η σειρά μας θα κάνει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Και πόσο μάλλον που νομίζω ο κόσμος θα θέλει να δει κάτι διαφορετικό, ανυπομονεί να δει μια καλή ελληνική σειρά, πέρα από τις επαναλήψεις που παίζονται.

Δεν σου κρύβω ότι παρότι δεν προλαβαίνω να δω πολλή τηλεόραση εξαιτίας των γυρισμάτων και των προβών στο θέατρο, με κουράζει να έχω μια ώρα στη διάθεσή μου να παρακολουθήσω μια σειρά και η μόνη επιλογή που έχω να είναι τούρκικο. Καταλαβαίνω τα κανάλια ότι θέλουν να έχουν ένα οικονομικό προϊόν σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, αλλά νομίζω ότι πλέον αυτό το πράγμα που γίνεται με τα τούρκικα σίριαλ έχει ξεπεράσει το όριο» δήλωσε στο περιοδικό «Tv Zapping».

Επιπλέον ξεκαθαρίζει για ποιο λόγο θα συμμετείχε σε μια ελληνοτουρκική σειρά.

«Αν δεν είχα δουλειά στην Ελλάδα, θα το έκανα. Αν όμως είχα την επιλογή να κάνω μια ελληνική σειρά, εννοείται πως θα έπαιζα στην ελληνική», τόνισε η Αθηνά Οικονομάκου.

pontikosnews.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ