2012-10-31 01:09:07
Φωτογραφία για Σκότωσε με ψαλίδι τον 4ο σύζυγό της!
Σοκ προκάλεσε πρωτοφανές φονικό περιστατικό στο Cornwall της Βρετανίας, όπου γυναίκα τραυμάτισε θανάσιμα τον σύζυγό της με ψαλίδι κατά τη διάρκεια τσακωμού!

Ο λόγος για την 49χρονη Sandra Clinch, η οποία είχε έναν ακόμη καυγά με τον κατά σειρά τέταρτο σύζυγό της, Alan Clinch, δύο ώρες πριν δεχτούν φιλικές επισκέψεις για το δείπνο της Κυριακής στο εξοχικό τους.

Το ζευγάρι ξεκίνησε την έντονη διαφωνία του πάνω στο αν θα έπρεπε η κυρία Clinch να συμμαζέψει τον χώρο εν όψει της επίσκεψης. Η γυναίκα ξεπέρασε τα όρια και χτύπησε με ψαλίδι το στήθος του άνδρα της.

Το ψαλίδι πέρασε κατά 10-12 εκατοστά στο στέρνο του 48χρονου, αρκετά για να του πάρει την ζωή. Ο άνδρας σωριάστηκε αιμόφυρτος, ενώ η Clinch κάλεσε τις Πρώτες Βοήθειες φωνάζοντας σε υστερία: «Νομίζω πως μόλις σκότωσα τον σύζυγο μου. Τον κάρφωσα».

Ο άτυχος άνδρας οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Derriford του Plymouth, οι προσπάθειες σωτηρίας του, όμως, ήταν ανεπιτυχείς. Η σοκαρισμένη σύζυγος συνελήφθη και δικάζεται αυτή την εβδομάδα. Παρόλο που ισχυρίζεται ότι πέταξε τυχαία το ψαλίδι, ακούγεται να λέει στην ηχογραφημένη κλήση ότι τον «κάρφωσε».


Η ίδια γυναίκα φημίζεται για τις υπερβολικές αντιδράσεις της, μάλιστα στο παρελθόν εθεάθη από γείτονες να πετάει μπουκάλια και να χτυπάει σε δημόσιους χώρους τον άνδρα της. Κάποιος την παρομοίασε με τον comic ήρωα Hulk ο οποίος «όταν εκνευρίζεται γίνεται ένα παντελώς διαφορετικό και επικίνδυνο άτομο».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ