2012-03-22 12:45:06
Φωτογραφία για Βενιζέλος όπως λέμε...Μπεν Άλι
Από το Vlasfimos.blogspot.com

Η εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου με την γνωστή ''δημοκρατική'' παράταξη του ΠΑΣΟΚ θύμισε άλλες εποχές και άλλες χώρες όπως η Τυνησία όπου μετά από μεγάλους κοινωνικούς αγώνες κατάφεραν να διώξουν τον τύραννο Μπεν Άλι.

Γιατί όμως συγκρίνω τον Μπεν Άλι με τον νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ;

Ο Βενιζέλος έλαβε το 98% των έγκυρων ψηφοδελτίων ''τρέχωντας'' ουσιαστικά μόνος του καθώς  φρόντισε να μην υπάρξει άλλος διεκδικητής για να μην πάθει την νίλα που έπαθε πριν λίγα χρόνια στην ίδια διαδικασία από τον Γ. Παπανδρέου, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως όποιος ήθελε μπορούσε να ψηφίσει σε όλα τα εκλογικά κέντρα της χώρας δίνοντας τα 2 ευρώ.

Έτσι λοιπόν και ο Μπεν Άλι μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας, με νοθείες και εξουδετερώνοντας προηγουμένως κάθε άλλη πολιτική φωνή κατάφερνε να κερδίζει τις εκλογές με τα ακόλουθα ποσοστά:

1999 με ποσοστό 99,66%


2004 με ποσοστό 94,48%

2009 με ποσοστό 89,62%

Σίγουρα τα παρακάτω στοιχεία αποδεικνύουν πως ο κύριος Βενιζέλος δεν είναι και πολύ δημοκράτης αλλά και για ακόμα μια φορά αποδεικνύει πως για τους πολίτες υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά διότι από την μια χτυπιέται για να την φοροδιαφυγή και από την άλλη παίρνει τα ''μαύρα'' 2 ευρώ χωρίς να κόβει αποδείξεις.

Και καλώ το ΠΑΣΟΚ να βγάλει τις κατάλληλες αποδείξεις για το ποσό που έλαβε και αν αυτό αντιστοιχεί στις ψήφους που έλαβε.

Ρε Βενιζέλε μπορείς να κοροϊδεύεις τα γερόντια πάνω από 60 χρόνων που κλαίγονται στις λαϊκές αλλά παρόλα αυτά τρέξανε με τα αναπηρικά τους να σε ψηφίσουν, αλλά πήρες και το μάθημα σου πως στην νέα γενιά δεν έχεις καμία απήχηση και αυτό θα το δεις αν όχι στην επόμενη βουλή στην μεθεπόμενη που αμφιβάλω αν θα καταφέρεις να συγκεντρώσεις το 3% που απαιτείται για να μπεις στην βουλή εκτός και αν τότε χρησιμοποιήσεις κανέναν ''άλλο'' τρόπο από αυτούς που χρησιμοποιούν οι πασόκοι κατά καιρούς. Press-GR
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ