2012-11-01 06:10:55
Φωτογραφία για Μία εβδομάδα άδεια για Αγκάνθο
Η απουσία του Νταβίντ Αγκάνθο στο παιχνίδι του Άρη στην Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό για να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που έχει δει του επιτρέπει να πάρει άδεια μίας εβδομάδας.

Άδεια μιας εβδομάδας ζήτησε και πήρε ο Νταβίντ Αγκάνθο και μετά το παιχνίδι του Άρη την Δευτέρα (5/11) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με την Βέροια θα αναχωρήσει για την πατρίδα του.

Ο ισπανός επιθετικός και πρώτος σκόρερ του Άρη με 4 γκολ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του στο παιχνίδι που ακολουθεί στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό.

Κι όσο για το μεγάλο ερωτηματικό που έχει την στιγμή αυτή το τεχνικό δίδυμο του Άρη, των Πασιαλή και Μπουγιουκλή, έχει να κάνει με το αν θα μπορεί να αγωνιστεί ο Κώστας Καζναφέρης.

Και πιο συγκεκριμένα στην θέση του δεξιού μπακ στην θέση του Νίκου Ψυχογιού που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Το ερωτηματικό στην περίπτωση του Καζναφέρη έχει να κάνει με το γεγονός ότι στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" υπέστη διάταση στον έσω πλάγιο.

Αν τελικά ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής, κρίνει πως θα είναι καλύτερο να προφυλαχθεί τότε το κενό του Ψυχογιού θα καλυφθεί με έναν από τους Ασλανίδη ή Γιαννίτση.
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ