2012-11-01 14:24:20
Φωτογραφία για ΑΝΤΡΙΤΣ : ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ως ευκαιρία για ανάκαμψη μετά το κακό ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα (0-3) αντιμετωπίζει τον αγώνα της Τσεντεβίτα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο Λούκσα Άντριτς, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Μάλιστα ο Κροάτης σέντερ δεν διστάζει να εκφράσει την πίστη του για νίκη.

«Το παιχνίδι αυτό σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός έχει μια δυνατή έδρα, οι φίλοι του ξέρουν να δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα, όμως, όλα κρίνονται στο παρκέ. Όλα λοιπόν, είναι και στο χέρι μας. Πρώτο ζητούμενο είναι φυσικά να παίξουμε καλή άμυνα, για να τους σταματήσουμε και δη τον Σπανούλη, να αξιοποιήσουμε το πικ εντ ρολ και να διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας, για 40 λεπτά», ανέφερε, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον αρχηγό του Ολυμπιακού.

«Επί της ουσίας, ο υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνος των αντιπάλων μας είναι φυσικά ο Σπανούλης. Εξυπακούεται ωστόσο, πως… δεν θα ξεχάσουμε τους υπολοίπους. Θα είναι δύσκολος αγώνας. Παίζουν επιθετικά, το στιλ τους μοιάζει πολύ με αυτό που ακολούθησαν πέρυσι, όταν έκαναν κάτι που κανείς δεν πίστευε ότι θα επιτύχουν. Επαιξαν εκπληκτικά και κέρδισαν αυτό που άξιζαν: τον τίτλο».


Πέρυσι είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ως παίκτης της Γαλατάσαραϊ. «Στην Κωνσταντινούπολη είχαν το προβάδισμα, στο μεγαλύτερο διάστημα, γιατί έβαζαν τρελά σουτ, από όλα τα σημεία του γηπέδου. Εμείς μείναμε συνεπείς στο πλάνο μας, μέχρι τέλους και νικήσαμε. Στην Αθήνα δεν κάναμε το ίδιο παιχνίδι και χάσαμε», θυμάται.

Όσο για τις φιλοδοξίες της ομάδας του, είπε: «Ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς. Στην Ευρωλίγκα σίγουρα δεν ξεκινήσαμε ιδανικά. Ελπίζουμε όμως, ότι μπορούμε να κάνουμε το comeback και μολονότι είναι πολύ δύσκολο, να φτάσουμε στο ΤΟΡ16. Οι τρεις ήττες μας δίδαξαν πολλά. Εχουμε δουλέψει πολύ και είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε από το επικείμενο παιχνίδι να παίζουμε όπως μπορούμε, ώστε να αποδείξουμε πως αξίζουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ηθική ικανοποίηση για εμάς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Ηθική ικανοποίηση για εμάς"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ