2012-11-01 16:19:08
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Παράσυρση ηλικιωμένης σε διασταύρωση καρμανιόλα
Ένα ακόμη ατύχημα σε μια ταλαιπωρημένη διασταύρωση είχαμε πριν λίγη ώρα στο κέντρο του Αγρινίου, στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μακρή.

Συγκεκριμένα αυτοκίνητο μάρκας Opel έστριψε αριστερά στη Μακρή ελέγχοντας μόνο τη δεξιά πλευρά και έπεσε πάνω σε ηλικιωμένη κυρία που εκείνη τη ώρα διέσχιζε το δρόμο κάθετα.

Η ηλικιωμένη προσπάθησε και κατάφερε να σηκωθεί, αλλά πονούσε και ο ίδιος ο οδηγός του αυτοκινήτου την έβαλε στο αμάξι του και την μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό αλλά λόγω της ηλικίας της πρέπει να εξεταστεί με λεπτομέρεια.

Η συγκεκριμένη διασταύρωση πάντως είναι γνωστό ότι χρειάζεται οπωσδήποτε φανάρι καθώς όσοι κινούνται στην Χ. Τρικούπη πολύ συχνά μποτιλιάρονται και γίνονται ανυπόμονοι γιατί πέφτει μεγάλο φορτίο στην κάθοδο, ενώ ελάχιστοι ελέγχουν από αριστερά. Από την άλλη οι πεζοί δυστυχώς σχεδόν ποτέ δεν περνούν από τις διαβάσεις αλλά από σημεία που δεν προβλέπεται. Διάβαση, για παράδειγμα, στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει αριστερά στη Μακρή στο ύψος της στάσης των αστικών λεωφορείων, κάτι που αγνοεί η μεγάλη πλειοψηφία των πεζών.

Πηγή: agriniopress
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ