2012-11-01 16:36:23
Φωτογραφία για Έρευνα για ρατσιστικό κρούσμα η Τσέλσι
Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η Τσέλσι επισημοποίησε την διενέργεια έρευνας για τη ρατσιστική χειρονομία οπαδού της στην αναμέτρηση του Λιγκ Καπ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο εν λόγω οπαδός έκανε αναπαράσταση με σαφή ρατσιστικό χαρακτηρισμό, έχοντας ως στόχο τον Ντάνι Γουέλμπεκ. Επειδή εκεί είναι... Αγγλία όμως, η ίδια η ομάδα του ανακοίνωσε μετά από λίγες ώρες την έναρξη επίσημης έρευνας. Η επίμαχη φωτογραφία δημοσιεύτηκε σε αρκετές αγγλικές εφημερίδες, ενώ έχει ενημερωθεί για την ύπαρξή της και η αστυνομία, η οποία δεν έχει ξεκινήσει έρευνα, περιμένοντας επίσημες καταγγελίες. 

«Η Τσέλσι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ερευνά το περιστατικό που αφορά ένα άτομο μέσα στο πλήθος στο χθεσινοβραδινό ματς απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο σύλλογος θα εξετάσει όλο το διαθέσιμο υλικό και θα ζητήσει από όποιον μπορεί να αναγνωρίσει το άτομο να επικοινωνήσει με το σύλλογο. 

Η Τσέλσι είναι αφοσιωμένη στο να αφαιρέσει όλες τις μορφές διακρίσεων και αν έχουμε αρκετές αποδείξεις θα λάβουμε την μεγαλύτερη δυνατή δράση, συμπεριλαμβανομένης και της στήριξης σε ποινική δίωξη», αναφέρει η ανακοίνωση των «Μπλε». 

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ