2012-11-01 17:32:01
Φωτογραφία για Άγγελος Τσιγκρής: «Φτιάξτε το δρόμο ή καταργήστε τα διόδια τώρα …»
Με αφορμή τη χρονίζουσα διακοπή των εργασιών στην Ολύμπια Οδό και την ταυτόχρονη συνέχιση είσπραξης διοδίων, ο Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι χρονικές καθυστερήσεις στην εκτέλεση του έργου του δυτικού εθνικού οδικού δικτύου είναι πλέον τραγικές.

Η Ολύμπια Οδός εγκαταλείφτηκε ως έργο υποδομής για τη Δυτική Ελλάδα. Τα εργοτάξια της κοινοπραξίας έκλεισαν. Οι εργαζόμενοι απολύθηκαν. Οι όροι της σύμβασης του έργου καταστρατηγήθηκαν. Οι ανάδοχες εταιρίες εγκατέλειψαν τα εργοτάξια.

Καθημερινά χιλιάδες οδηγοί βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους στην Πατρών- Κορίνθου και στην Πατρών-Πύργου, μάλιστα πληρώνοντας 3,10 ευρώ για κάθε διέλευση σε διόδια.

Σήμερα, το “εθνικό” οδικό δίκτυο από την Κόρινθο έως την Πάτρα και από την Πάτρα έως τον Πύργο χαρακτηρίζεται ως το πλέον επικίνδυνο της Ευρώπης.

Υπό αυτές τις συνθήκες είναι απαράδεκτη και προφανώς ακατανόητη η συνέχιση είσπραξης διοδίων για ένα δρόμο που σαφώς ήταν ασφαλέστερος πριν την έναρξη των “έργων”.

Οι πολίτες της Αχαΐας ζητούν να αρχίσουν άμεσα τα έργα στην Ολύμπια Οδό ή την απαλλαγή τους από την καταβολή διοδίων για να ταξιδεύουν στην “καρμανιόλα”.

Η κοινωνία της Αχαΐας ζητά την άμεση ολοκλήρωση του έργου του δυτικού εθνικού οδικού άξονα, που θα αποτελέσει καθοριστικό μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή…».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ