2012-03-22 14:27:31
Φωτογραφία για Αυτή η ουρα δεν ξαναέγινε 5000 άτομα
Τα εισιτήρια για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League με την Ρεάλ κυκλοφόρησαν στις οκτώ το πρωί της Πέμπτης, πλην όμως οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ είχαν φροντίσει να δημιουργήσουν ουρές έξω από το ΓΣΠ πολλές ώρες νωρίτερα Οι πιο... ανυπόμονοι, μάλιστα, έσπευσαν να πάρουν θέση στο γήπεδο της ομάδας τους λίγο στις τρεις μετά τα μεσάνυχτα (!), θέλοντας να «κλειδώσουν» την είσοδό τους στο γήπεδο το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης.

Και, φυσικά, την ώρα που είχε προγραμματιστεί να ανοίξουν τα εκδοτήρια (οκτώ το πρωί), οι φίλαθλοι είχαν ήδη φτιάξει... φιδίσια ουρά μήκους αρκετών εκατοντάδων μέτρων, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για... 5000 άτομα!

Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε αρκετή ώρα μετά την αρχικά προγραμματισμένη, προκειμένου να παρθούν τα απαιτούμενα μέτρα ασφάλειας, αφού οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ δεν είχαν προβλέψει τέτοια κοσμοσυρροή.

Ενισχυτικό της... κοσμοπλημμύρας έξω από το ΓΣΠ είναι από τη μια το γεγονός ότι είναι το μοναδικό σημείο διάθεσης των εισιτηρίων, αλλά και το ότι κάθε φίλαθλος μπορεί να πάρει μόνο ένα μαγικό χαρτάκι.

Προς το παρόν, ο αριθμός των εισιτηρίων είναι μικρός και είναι άγνωστο πόσοι θα μείνουν με... άδεια χέρια! planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ