2012-11-01 19:55:04
Φωτογραφία για Αύξηση των ποινών για τον παράνομο τζόγο εισηγείται το ΑΚΕΛ
Τροποποίηση της νομοθεσίας για πάταξη της παράνομης κυβείας με αύξηση των ποινών, εισηγείται η κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ.

Όπως δήλωσε στη Βουλή ο βουλευτής του κόμματος Άριστος Δαμιανού, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ στη συνέχεια της ψήφισης του περί στοιχημάτων νόμου, έχει σήμερα καταθέσει μια τροποποίηση του νόμου που αφορά τους οίκους στοιχημάτων και κυβείας και παρεμπόδισης της κυβείας, έτσι ώστε οι ποινές να συνάδουν με τα κρούσματα που παρατηρούνται τους τελευταίους μήνες.

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ είπε ότι αυτό που έχει παρατηρηθεί είναι, μετά το κλείσιμο διαφόρων υποστατικών, η μετατόπιση του παράνομου τζόγου σε παράνομους χώρους όπου διεξάγεται κυβεία.

«Και επειδή» πρόσθεσε, «οι ποινές που επιβάλλονταν μέχρι σήμερα ήταν πολύ χαμηλές, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ προτείνει την αύξηση των ποινών κατά τρόπο που να ανταποκρίνεται και στη σοβαρότητα των αδικημάτων».

Όπως είπε, οι ποινές που εισηγείται η κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ είναι μέχρι 3.500 ευρώ πρόστιμο ή και ποινή φυλάκισης μέχρι και 3 χρόνια.

«Η συνδρομή των υπόλοιπων κοινοβουλευτικών ομάδων στην άμεση συζήτηση και ψήφιση της πρότασης του ΑΚΕΛ θα ενισχύσει και το έργο της Αστυνομίας και θα οδηγήσει σε περαιτέρω καταστολή αυτής της παράνομης δραστηριότητας που ταλαιπωρεί την κοινωνία», κατέληξε.

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Καμπανάκι» από Ζαρντίμ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Καμπανάκι» από Ζαρντίμ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ