2012-11-01 23:22:54
Φωτογραφία για ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ 3-1 ΣΕΤ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ... ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΟ
Φιλική νίκη ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη για τον Ολυμπιακό που επικράτησε με 3-1 της Κηφισιάς. «Δίψα» του κόσμου για το ντέρμπι.

Την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα ενόψει το αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα στο κλειστό του Ρέντη, είχε στο φιλικό με την Κηφισιά ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης. Ο έμπειρος προπονητής εκτός από τις δοκιμές, έδωσε την ευκαιρία και σε παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο να παίξουν να δείξουν πως μπορούν να σταθούν στην φετινή ομάδα.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-1 (25-22, 23-25, 25-22, 25-14), σε ένα ματς που τα βλέμματα έπεσαν επάνω στον Γιώργο Στεφάνου. Ο διεθνής λίμπερο έπαιξε στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού και πλέον έχει πολλές ελπίδες να αγωνιστεί στο ντέρμπι.

Ένα ντέρμπι που αναμένεται να παρακολουθήσουν μαζικά οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα εισιτήρια θα βγουν σε κυκλοφορία αύριο Παρασκευή και ήδη η ζήτηση είναι μεγάλη, ακόμα και από την επαρχία όπως ενημερώσουν οι άνθρωποι της ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ