2012-11-02 12:52:07
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΠΕ : ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ «ΚΑΡΤΟΛΙΝΟ»
Ο ισχύων κανονισμός Εγγραφών - Μετεγγραφών θα εφαρμοστεί κανονικά και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όπως επισήμανε η ΕΟΠΕ στην ΕΣΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Με αφορμή τη χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. η οποία μας γνωστοποιήθηκε με επιστολή, η ΕΟΠΕ ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Η ΕΟΠΕ απέστειλε σήμερα επιστολή προς την Ε.Σ.Α.Π. με την οποία επαναλαμβάνει ότι σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. της 25.10.2012, στη συνεδρίαση του οποίου συμμετείχε και αντιπροσωπεία της Ε.Σ.Α.Π., αποφασίστηκε οριστικά η εφαρμογή του ισχύοντος κανονισμού Εγγραφών - Μετεγγραφών άρθρο 7 παρ. 13 (περί ανταμοιβής ερασιτεχνικών σωματείων για τους αθλητές που υπογράφουν επαγγελματικά συμβόλαια) και για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με την πρόταση της Ε.Σ.Α.Π. συγκροτείται άμεσα επιτροπή η οποία θα συνεδριάσει την Παρασκευή 02.11.2012 και η οποία θα εξετάσει κατά περίπτωση τους αθλητές που υπάγονται στον κανονισμό.


Σε σχέση με τις οποιεσδήποτε ενστάσεις της ΕΣΑΠ για τον κανονισμό υπενθυμίζουμε, ότι με απόφαση του ΔΣ της Ε.Ο.ΠΕ., μετά από προηγούμενη συνεννόηση με την ΕΣΑΠ, έχει προβλεφθεί συμμετοχή στην Επιτροπή Ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. ενός εκπροσώπου της Ε.Σ.Α.Π..

Είναι προφανές ότι ο εκπρόσωπός της ΕΣΑΠ μπορεί να υποβάλει στην Επιτροπή Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας προτάσεις για βελτίωση του ισχύοντος κανονισμού, οι οποίες αφού γίνουν αντικείμενο επεξεργασίας από την Επιτροπή θα αποτελέσουν και θέμα συζήτησης σε μία μελλοντική συνάντηση των δύο φορέων, προτού τεθούν στην Γενική Συνέλευση των σωματείων, μελών της ΕΟΠΕ προς ψήφιση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ