2012-11-02 13:48:56
Φωτογραφία για Νεϊμάρ: «Όνειρο μου να παίξω με τον Μέσι»
«Μοναδικό ταλέντο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου» χαρακτήρισε ο Νεϊμάρ τον Λιονέλ Μέσι, ενώ τόνισε ότι θα είναι ευτυχισμένος εάν καταφέρει να προπονηθεί μαζί με τον «αστέρα» της Μπαρτσελόνα.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος είναι αναμφίβολα ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκτός Ευρώπης και τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ένα βήμα (αν όχι περισσότερα) πιο κοντά στον άσσο της Σάντος είναι η Μπαρτσελόνα. Η Μπλαουγράνα έπειτα από την φυγή του Πεπ Γκουαρδιόλα, βρίσκονται σε μία περίοδο αλλαγών με παίκτες όπως ο Βίγια να καταλήγουν σε εναλλακτικές λύσεις.

Εκεί λοιπόν, εμπλέκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία στο πρόσωπο του Νεϊμάρ βλέπει τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον τον Λιονέλ Μέσι.

Ο ποδοσφαιριστής της Σάντος δεν παρέλειψε να πάρει θέση και για το βραβείο της «χρυσής μπάλας», θέτοντας ως αδιαφιλονίκητο φαβορί τον Αργεντινό, ο οποίος είναι ένα κλικ ανώτερος από τους διώκτες του τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Αντρές Ινιέστα. Αυτούς τους δύο προβλέπει ως τους βασικούς ανταγωνιστές του Μέσι για το κορυφαίο ατομικό βραβείο, ο Νεϊμάρ.

«Ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο, δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι αυτά που κάνει στο γήπεδο, δεν μπορεί να τα κάνει άλλος κανείς». 

sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ