2012-11-03 10:36:02
Φωτογραφία για ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ...
Ο Ολυμπιακός κέρδισε πρώτα από όλα το άγχος του, πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη φετινή Ευρωλίγκα και πλέον κοιτάει μπροστά.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν αγχωτική νίκη επί της Τσεντεβίτα, χθες (02/11) στο ΣΕΦ, κι αυτό που κρατάνε από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μόνο το αποτέλεσμα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, φυσικά και δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ωστόσο το ζητούμενο που ήταν οι δύο βαθμοί ήρθε και πλέον όλοι στο Λιμάνι αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι με τους Κροάτες.

Στον Ολυμπιακό χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη «τρέχουν». Σήμερα οι ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν και θα… ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το αυριανό (04/11, 17.00) αγώνα με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ, και πάλι στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Οι Δραμινοί φυσικά και δεν τρομάζουν τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, οι οποίοι πάντως θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και συγκέντρωση, προκειμένου να φθάσουν σε άνετη επικράτηση, αλλά και να βελτιώσουν κατακόρυφα την απόδοσή τους, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις από τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ