2012-03-22 15:30:51
Φωτογραφία για Μ. Τσιλιμίγκρα: Δεν αποχωρώ από το κόμμα εξαιτίας υποτιθέμενης συμμετοχής μου σε ροζ βίντεο
Η απόφασή της  να αποχωρήσει από το κόμμα συνέπεσε με την εμφάνιση ροζ βίντεο σε ιστοσελίδα πορνό, στο οποίο φαίνεται ότι πρωταγωνιστούσε.

  Η ίδια έχει προχωρήσει σε μηνύσεις κατά της ιστοσελίδας που ανέβασε το βίντεο, ενώ έκανε μέσω του δικηγόρου της, Αθανάσιου Πλεύρη, την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Αναφορικώς με τη ψευδή και συκοφαντική για το πρόσωπό μου ανάρτηση που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου έχω να δηλώσω τα ακόλουθα:

1. Από το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. αποχώρησα για τους λόγους, τους οποίους έχω εκθέσει και ουδέποτε υπήρξε απομάκρυνσή μου για υποτιθέμενη συμμετοχή μου σε ροζ βίντεο. Άλλωστε τον όλο χειρισμό της νομικής μου υπόθεσης, έχει αναλάβει με εντολή του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. ο δικηγόρος και βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Αθανάσιος Πλεύρης που έχει προβεί και στις κατωτέρω ενέργειες.

2. Για το υποτιθέμενο ροζ βίντεο, στο οποίο ισχυρίζονται κάποιοι ψευδώς ότι συμμετέχω, ήδη έχει υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.


3. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχει αποδειχθεί ότι η γυναίκα που συμμετέχει στο εν λόγω βίντεο δεν είμαι εγώ και ότι το βίντεο έχει γυριστεί σε χρόνο, στον οποίο εγώ ήμουν 14 ετών, γι αυτό άλλωστε με παρέμβαση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει κατέβει το ψευδές και συκοφαντικό βίντεο.

4. Επειδή μάλιστα το εν λόγω βίντεο συνοδεύτηκε με απειλές και εκβιασμούς προς το πρόσωπό μου, έχουν ενεργοποιηθεί όλες οι ρήτρες του Νόμου και σύντομα θα γνωρίζω τα ονόματα αυτών που το διοχέτευσαν, ώστε να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Σε κάθε περίπτωση, διατηρώ ακέραια τα νόμιμα δικαιώματά μου να κινηθώ δικαστικώς εναντίον όσων αναπαραγάγουν την ψευδή και συκοφαντική για το πρόσωπό μου ανάρτηση".

Το θέμα φαίνεται ότι θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης. ThessNea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ