2012-11-03 13:35:04
Φωτογραφία για Με παραιτήσεις της αντιπολίτευσης θα φύγει αυτή η κυβέρνηση, υποστηρίζει αναγνώστης
Διάβασα σήμερα στην εφημερίδα ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, στη πρώτη σελίδα που γράφει επί λέξει: “ TΩΡΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ – ΠΑΛΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ – ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ” .

Εδώ κάνει ένα τεράστιο λάθος ή εν λόγω εφημερίδα, διότι το λόγο τον πήρε ο λαός αρκετές φορές με πορείες, διαμαρτυρίες, απεργίες και τόσες άλλες κινήσεις ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα και δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν βγήκε ποτέ κανένα θετικό αποτέλεσμα υπέρ του λαού. Επομένως το λόγο θα πρέπει αγαπητέ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ να τον πάρει δυναμικά το Κ.Κ.Ε με παραιτήσεις όλων των εν ενεργεία βουλευτών του και των αναπληρωτών βουλευτών, καθώς επίσης και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Μόνο έτσι θα πέσει αυτή η κυβέρνηση και αφήστε τις αιώνιες εξυπνάδες, βάζοντας στη πρώτη γραμμή πάντοτε τον απλό λαό και οι πολιτικοί να καλοπερνάνε. ΄Όταν διαπιστώνεις ότι καθημερινά θανατώνεται ένας λαός από λήψη άδικων μέτρων εις βάρος του, προσπαθείς με κάθε τρόπο μέσα στη Βουλή πως θα εξοντώσεις μια τέτοια κυβέρνηση και όχι να εξοντώσεις ένα λαό στέλνοντάς τον να αντιμετωπίζει καθημερινά τα χημικά που του πετάει η Αστυνομία. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσθε για τη ζωή του απλού ΄Ελληνα ένα πράγμα σας απομένει να πράξετε, η ομαδική παραίτηση από το βουλευτιλίκι. ΄Εχετε τα κότσια να χάσετε τη βουλευτική χορηγία, πράξτε το ασυζητητί, διαφορετικά βουλώστε το στόμα σας και αφήστε το ταλαίπωρο λαό να κλαίει το χάλι του.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μετράνε 87 χρόνια γάμου!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μετράνε 87 χρόνια γάμου!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ