2012-03-22 15:30:57
Φωτογραφία για Ρίχνει τις ευθύνες στην αστυνομία ο ΠΑΟ
Υπερασπιστική γραμμή κατά της Αστυνομίας θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός σήμερα (22/3, 13:00) στην απολογία του στην Πειθαρχική Επιτροπή. Οι «πράσινοι» δεν επιθυμούν να αντιμετωπιστούν ως «εξιλαστήριο θύμα» και ρίχνουν τις ευθύνες για τα όσα έγιναν στο κυριακάτικο ντέρμπι, στην Αστυνομία. Στα όρια του ο Γόντικας, «καμπανάκι» για Πρωτοδικείο στο «τριφύλλι». Η διοίκηση του Παναθηναϊκού σε συνεργασία με τους δικηγόρους της ομάδας ήδη έχουν αποφασίσει την θέση τους για τα επεισόδια και έχουν συντάξει έναν ογκώδη φάκελο, σύμφωνα με τον οποίο την ευθύνη έχει η ελληνική Αστυνομία.

Αυτό που χαρακτηριστικά έλεγαν οι «πράσινοι» ήταν πως «δεν θέλουμε να είμαστε το εξιλαστήριο θύμα» και για αυτόν τον λόγο θα υποστηρίξουν αρχικά πως η ΕΛ. ΑΣ. ήταν εκείνη που επιθυμούσε να αναλάβει την περιφρούρηση του ΟΑΚΑ από το Σάββατο (17/3) και ώρα 15:00 μέχρι το τέλος του αγώνα ενώ θα υποστηρίξει πως οι 100 κουκουλοφόροι δεν ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού αλλά ξένα στοιχεία με το ποδόσφαιρο
. Επίσης, δεν έκαναν σωστή διαχείριση κατανομής των διμοιριών των ΜΑΤ αφού η Αστυνομία προτίμησε να βάλει διμοιρία έξω από την Θύρα 31 και όχι στην Θύρα 33, στην οποία υπήρχαν φόβοι πως θα έμπαιναν τζαμπατζήδες. Τέλος, η ΠΑΕ θα γνωστοποιήσει συγκεκριμένες καταγγελίες από φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι μιλούν για ύβρεις και ξυλοδαρμό των αστυνομικών εναντίον τους.

Η σημερινή απολογία είναι σημαντική για τον Παναθηναϊκό όσον αφορά και το διοικητικό του κομμάτι. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Δημήτρης Γόντικας έχει φτάσει στα όρια του, έχει περάσει από το μυαλό του να παραιτηθεί από την θέση του αλλά τελικά θα μείνει μέχρι το τέλος Μαρτίου έτσι ώστε να τελειώσουν οι διαδικασίες που έχει αναλάβει με την UEFA. Κρίσιμο είναι και το αυριανό Δ.Σ. στο οποίο αν παραιτηθούν τρία μέλη τότε η ομάδα θα οδηγηθεί σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Υπάρχουν όμως πληροφορίες πως ίσως παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες νέα οικονομική βοήθεια από νέο όνομα.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ