2012-03-22 15:30:57
Φωτογραφία για «Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι οι πιο επικερδείς επιχειρήσεις»
Ανοιχτά αμφισβητεί τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης. Ο κ. Ροντούλης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ, τόνισε ότι «ούτε κατ' ελάχιστο δεν ανταποκρίνονται τα αποτελέσματα των ερευνών για τον ΛΑΟΣ στην πραγματικότητα», ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα μπει στη Βουλή. «Είναι πολλά τα λεφτά. Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι οι πιο επικερδείς επιχειρήσεις» δήλωσε, αφήνοντας υπονοούμενα για ελεγχόμενες έρευνες κοινής γνώμης. Όσον αφορά την πτώση του ΛΑΟΣ στις δημοσκοπήσεις ο κ. Ροντούλης υποστήριξε ότι έχει προσωπική άποψη για το θέμα και πως «ούτε κατ' ελάχιστον δεν ανταποκρίνεται αυτή η εικόνα στην πραγματικότητα».

Για το κόμμα του Πάνου Καμμένου, σημείωσε πως δεν αφορά τον ΛΑΟΣ, αλλά τη ΝΔ. «Δεν έχουμε τον ίδιο κόσμο με τον κ. Καμμένο» παρατήρησε.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ απέρριψε την κριτική που ασκείται στο κόμμα του για στροφή σε ακόμη πιο ακραίες θέσεις -όπως το θέμα της οπλοχρησίας από πολίτες, που τυχόν βρεθούν αντιμέτωποι με διαρρήκτες- λέγοντας πως οι απόψεις του ΛΑΟΣ είναι σταθερές. TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ