2012-11-03 19:35:04
Φωτογραφία για Αν θέλετε επιτυχίες στο κρεβάτι, να ποια τακτική υιοθετείτε!
Η μέθοδος της πυγολαμπίδας

Οι αρσενικές πυγολαμπίδες ζευγαρώνουν όπως και οι άντρες: φέρνουν δώρα στα θηλυκά Ακούγεται οικείο; Τελικά πυγολαμπίδες και άντρες έχουν περισσότερα κοινά απ' όσα θα υπολόγιζε κανείς με την πρώτη ματιά.

Τα θηλυκά και των δύο ειδών ενδίδουν στις σεξουαλικές πιέσεις ευκολότερα αν υπάρχει δώρο στο φλερτάρισμα. Μεγάλο δώρο, τι νομίζατε!

Ας δούμε λοιπόν τι μπορεί να μάθει η πυγολαμπίδα στον άντρα για το σεξ. Ίσως να μην είμαστε τελικά η κορωνίδα της δημιουργίας.

Ερευνητές του Tufts University της Βοστόνης που δουλεύουν με πυγολαμπίδες (και γιατί όχι δηλαδή!) βρήκαν ότι ενώ τα περίφημα τρεμοπαίγματα του φωτός που κάνει το αρσενικό τραβούν πράγματι τη σεξουαλική προσοχή του θηλυκού, είναι ωστόσο άλλος ο λόγος που τη ρίχνει στο κρεβάτι: ο σπερματοφόρος, ένα πακέτο που περιέχει σπέρμα και θρεπτικά συστατικά και φτιάχνει το αρσενικό ειδικά για το θηλυκό.

Καταλαβαίνουμε βέβαια ότι όσο μεγαλύτερο το πακέτο, τόσο πιο ακαταμάχητο και το αρσενικό!

Ο Dr. Adam South μάλιστα διαπίστωσε με έκπληξη ότι τα τρεμοπαίγματα του φωτός της αρσενικής πυγολαμπίδας, που θεωρούνταν μέχρι τώρα ο Νο 1 λόγος του ζευγαρώματος, έπαιζαν ρόλο μόνο στα αρχικά στάδια του φλερταρίσματος.

Για να δέσει το γλυκό και να υπάρξει τελικά σωματική επαφή, το δωράκι είναι απαραίτητο.

Καταλαβαίνετε πού πάει το πράγμα ε; Σε τελική, μέλη του ζωικού βασιλείου δεν είμαστε όλοι;
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ