2012-11-04 03:03:52
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την νίκη κόντρα στον ΟΦΗ θα αρχίσουν άμεσα την προετοιμασία τους για τον κρίσιμο αγώνα απέναντι στους Γάλλους στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του το πρωί της Κυριακής (04/11) στις 11:00 έτσι ώστε να γίνει ένα χαλάρωμα μετά το παιχνίδι με τους Κρητικούς, για όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά και για να διαπιστωθεί η πορεία των τραυματιών της ομάδας. Το θετικό για τον Πορτογάλο είναι πως, ενόψει Μονπελιέ, δεν υπάρχουν νέα προβλήματα τραυματισμών.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ανησύχησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΗ όταν τραυματίστηκε ελαφρά ο Σιόβας, όμως εν τέλει ο Δραμινός αμυντικός δεν έχει κανένα πρόβλημα. Έτσι, αυτό που προέχει για τους «ερυθρόλευκους» είναι να δουν την κατάσταση του Πάμπλο Κοντρέρας αλλά και το πώς είναι οι Ράφικ Τζεμπούρ και Αριέλ Ιμπαγάσα και το αν θα καταφέρουν να προπονηθούν είτε την Κυριακή (04/11), είτε τη Δευτέρα (05/11), σε προπόνηση που θα γίνει στις 10:30 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Το μεσημέρια (14:00) της ίδιας μέρας ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενόψει του αγώνα Champions League που ακολουθεί την Τρίτη (06/11), ενώ στις 17:15 θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο τεχνικός της Μονπελιέ, Ρενέ Ζιράρ. Στις 18:00 θα γίνει η τελευταία προπόνηση των Γάλλων πριν τη «μάχη» με τους Πειραιώτες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ