2012-11-04 07:51:02
Φωτογραφία για Μυστικά για δείχνετε μικρότερη με το σωστό μακιγιάζ
Ξέρετε φυσικά ότι το κατάλληλο μακιγιάζ είναι δυνατόν να σας κάνει να δείχνετε κάποια χρόνια νεότερη, τι γίνεται όμως με το μακιγιάζ που σας μεγαλώνει; Παρακάτω θα διαβάσετε ποια είναι τα πιο βασικά λάθη μακιγιάζ που κάνετε και σας προσθέτουν χρόνια για να μην τα ξανακάνετε!

Πολύ πούδρα ή μέικ-απ: Η πούδρα και το μέικ-απ κάθεται στις φυσικές λεπτές γραμμές του προσώπου σας και τις κάνει να φαίνονται και να κάνουν «μπαμ» πράγμα που σίγουρα δεν θέλετε. Μπορείτε να πείτε ότι έχετε πετύχει το μακιγιάζ σας όταν δεν φαίνεται και δείχνει απόλυτα φυσικό. Η βασική προϋπόθεση είναι να ταιριάζει απόλυτα στην φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας και να μην κάνετε υπερβολές με την ποσότητα αλλά και το μέικ-απ σας να έχει αντηλιακό δείκτη προστασίας που είναι το μυστικό για δέρμα που δείχνει και είναι πάντα νέο και λαμπερό. Αν πάλι λατρεύετε το μέικ-απ δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε το παρακάτω μυστικό: αφού απλώσετε το μέικ-απ σας με πινέλο, «περάστε» με ένα νωπό σφουγγαράκι μακιγιάζ όλο σας το πρόσωπο για να εξαφανίσετε ότι προϊόν έχει «κολλήσει» στις γραμμές του προσώπου σας και λάμψτε χωρίς προηγούμενο!


Πολύ σκούρο κραγιόν: Τα σκούρα χείλια σίγουρα είναι στη μόδα αλλά το θέμα είναι μήπως τελικά σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερη; Καθώς περνούν τα χρόνια οι φυσικές γραμμές των χειλιών σας αρχίζουν και χάνουν σιγά-σιγά τον αρχικό τους ρόλο. Το να οριοθετούν τα χείλη σας και να τους δίνουν σχήμα και σίγουρα όταν το κραγιόν «ξεφεύγει» από το φυσικό σχήμα των χειλιών, το αποτέλεσμα σας μεγαλώνει όσο δε φαντάζεστε.

Πολύ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες: Μπορεί να έχετε δει τις τελευταίες τάσεις αλλά και τα μοντέλα στις πασαρέλες που είναι γεμάτες στην μάσκαρα στις επάνω και τις κάτω βλεφαρίδες, όμως η μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες τραβάει το βλέμμα στις ατέλειες της περιοχής όπως π.χ. τους μαύρους κύκλους ή τις ρυτίδες, πράγμα που σίγουρα σας μεγαλώνει.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ