2012-11-05 08:36:03
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη Το χάος της οδού Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη
Αποφάσισα να γράψω αυτό το θέμα καθώς αν δεν ληφθούν κάποια μέτρα αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν θύματα και ατυχήματα.

Πρόκειται για την συνέχεια της οδού Γιαννιτσών η οποία καταλήγει στο σταθμο υπεραστικών λεωφορείων "Μακεδονία". Ο δρόμος είναι διπλής κατευθυνσης και με πολλές λακούβες που όλοι μας συχνά έχουμε υποστεί ζημιές στα αυτοκίνητα μας.

Από το σταθμό μέχρι και 200 μετρα πίσω υπάρχει νόμιμη "πιάτσα" ταξί. Παρόλα αυτά οι οδηγοί ταξί έχουν καταλάβει την μία λωρίδα της οδου κάνοντας την δική τους "πιάτσα" για τον αυτονόητο λόγω ότι κυνηγουν να εισπράξουν τις πρόσθετες χρεωσεις στα δρομολόγια τους από και προς το σταθμο υπεραστικών λεωφορείων. Αυτή η παράνομη κατάληψη του ενός ρεύματος έχει σαν αποτέλεσμα τα διερχόμενα αυτοκίνητα συχνά να έρχονται σε πιθανότητα μετωπικής σύγκρουσης αφού η οδός έχει 2 κλειστές στροφές και δεν υπάρχει ορατότητα. Εγώ προσωπικά 2 φορές έτυχα περίπτωση παρολίγο ατυχήματος που και στις 2 δεν έφταιγα ούτε εγώ ούτε ο διερχόμμενος από το αντίθετο ρεύμα οδηγός αλλά τα δεκάδες ταξί που είχαν παρκάρει παράνονομα επάνω στη μια λωρίδα του δρόμου.


Σας αποστέλλω συνημμένα και φωτογραφίες από τα λεγόμενα μου βγαλμένες με κινητο.

Προτείνω ότι το συγκεκριμμένο σημείο πρέπει να υπάρχει κάποιο περιπολικό η εστω ένας αστυνομικός ο οποίος να ελέγχει και να συμβάλλει στην τήρηση της νόμιμης πιάτσας και όχι της παράνομης η οποία αργά ή γρήγορα θα επιφέρει κάποιο ατύχημα με μετωπική συγκρουση των οχημάτων που κινούνται αντίθετα.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ